Vierailija

Niin laittakaapa

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (7)

Vierailija

Kyllä on kokemuksia.

Lapsestani on tehty lastensuojeluilmotuksia minun, poiliisin ja sosiaalityöntekijän toimesta. Ei ole millään kerralla aiheuttanut syytä mihinkään jatkotoimiin. Lapsi on erittäin hyvä näyttelijä myös. Nyt lapsi on täysi-ikäinen samanlainen hulttioelämä jatkuu.

Vierailija

No mitäs, serkkuni lapsuus, nuoruus ja varmasti aikuisuuskin jossain määrin pelastui huostaanotolla. Asui samassa sijaisperheessä huostaanotosta (tapahtui kun serkku oli 9-vuotias) aikuisuuteen asti. Olisi ollut aihetta puuttua jo aikaisemminkin, mutta muut sukulaiset kannattelivat setäni perhettä liian pitkään. Huostaanoton syynä oli molempien vanhempien alkoholismi ja kyvyttömyys kasvattaa tai elättää lasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Sen verran on kokemusta, että mitään apua en sieltä saanut kun tarvitsin.
kun tilanne oli paremmalla mallilla kävi joku täti istuskelemassa tunnin verran sohvalla muka tukemassa ja kissanviikset mitään tukea ollut kun tuppisuuna istuskeli eikä mitään tehnyt.

Vierailija

Lastensuojelun toimintatavat Suomessa ovat alhaiset. Apua ei ole tullut, kiusaa yms. sitäkin enemmän.

Vierailija

Lastensuojelu voi auttaa vain lähinnä sellaisissa tapauksissa jossa on kyse vakavasta laiminlyönnistä lasta kohtaan kuten vanhempien vakavat päihdeongelmat tai väkivalta lasta kohtaan. Itselläni kokemusta siitä että se kuuluisa avopuolen apu on lähinnä vain jotain harrastuskuluissa auttamista (joo kiitos kyllä selvitään itse 20€ maksusta) tai perhetyöntekijän lässytystä itsestäänselvyyksistä. Vaikka olisi tiedossa mikä ongelma on siihen ei aina ls voi auttaa eli on täysin tehoton joissain tapauksissa. Lisäksi vastaukseksi yritetään lähes aina tarjota vuorovaikutus ja jotain perhedynamiilkaa vaikka olisi päivänselvää että ongelma ei johdu edellämainituista. He kyllä itsekin sen tietävät että monesti tarjoavat vain hömppää eikä apua itse ongelmaan mutta jotain on tarjottava jotta tulee tunne että jotain on tehty.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla