Kommentit (8)

Vierailija

Ihana video. Ei tietenkaan mies ota lasta syliin hanhan yrittaa epatoivoiseti jatkaa haastattelua. Rouva on ihana kyykistellessaan. Han varmaan ajattelee etta jos han pysyy matalana hanta ei nay ruudussa. Tuli tosi hyva mieli tasta. Kiva perhe! Ensi kerran varmasti lukitsevat huoneen oven kun isaa haastatellaan. 

Vierailija

Nauroin. Hulvaton! Ensin se tyttö tanssahtelee paikalle, sitten scrollaa vauva, ja perään hyökkää mutsi paniikissa poimimaan lapset pois ja kurottaa oven kiinni. :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Toi ois hauska ja "ihana" jos se äiti ei tollatavalla vetelis tota lasta pois tuolta,jäikö kenties vähän jumiinkin tonne.

Vierailija

Vai että "lapsille ei sattunut mitään"? Entäs se tilanne, kun tämä wingwong veti lapset oviaukosta ulos, toinen lapsista huutaa kivusta kun jää toisen lapsen laitteen ja oven väliin. Järkyttävää vanhemmuutta, mutta tällainen se lastenkasvatuskulttuuri on aasiassa. Naisenkin Robert on kätevästi tilannut postimyyntivaimona ja alisteinen asema näkyy selkeästi tuossa haastattelussa jossa molemmat kertovat tilanteesta. Rahalla saa jne..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat