Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mies naureskelee usein ystävälleni, joka on muunsukupuolinen. Haluaisin pyytää hänet kylään, mutta miehen käytös voi siheuttaa hänelle mielipahaa ja epämiellyttävän tilanteen. Miten saisin miehen ymmärtämään, että sukupuoli ei ole niin mustavalkoinen asia?

  • ylös 10
  • alas 6

Kommentit (6)

Vierailija

Itseasiassa sukupuoli on aika yksinkertainen asia, mutta jotkut ihmiset ovat sekaisin. Jossain kulkee se raja, kun sukupuoli-identiteetti menee mielikuvituksen puolelle.  

  • ylös 9
  • alas 11
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Muunsukupuolisuus on pilluminaatti stuck on stupid osa 24 964. Toiset ne vaan näitä miettivät, kun miehet perustelevat startuppeja ja johtavat pörssiyrityksiä.

Petterssonskakin voisi niiden miehisten avaimiensa sijaan pohtia miksi hänellä on naiselle tyypillisesti värjätty tukka (yleensä esim. blondi kuitenkin) joka on naiselle tyypillisesti pitkä kaiken lisäksi. Niistähän se nyt ekana näkyy mitä sukupuolta on vaikkei naamasta aina näykään.

Eli teille on tulossa kylään joku josta pitäisi sitten kaikkein teeskennellä, etteivät tiedä mitä sukupuolta on koska muuten sen tunteita loukataan. Ettei ole kaksi xx-kromoa ja pikkareissa pillu. Joo.

Vierailija

Ei sinun tarvitse saada miestä muuttamaan käsityksiään muunsukupuolisuudesta. Mies saa yksityisesti ajatella ihan mitä nyt ajattelee. Mutta kyllä kai nyt aikuisella ihmisellä täytyy olla sen verran tapoja ja hienotunteisuutta, ettei sille muunsukupuoliselle päin naamaa lauo mitään näkemyksiään vaan kohtelee kunnioittavasti ihmisenä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla