Vierailija

Kurkun hinta on noussut jo yli kolmeen euroon ja tumman suklaan hinta on noussut, vaikka eikö karkkiveron pitänyt alentaa hintoja?

  • ylös 10
  • alas 4

Kommentit (9)

Vierailija

Ainakin siinä Prismassa, jossa käyn suomalaisen kurkun ja suomalaisen tomaatin hinta on noussut jo euron halpuutushinnasta. Eli kallista on taas. Tosin espanjalaisen tomaatinkin hinta on noussut 50 senttiä. Joidenkin muidenkin hevi-tuotteiden kilohinnan huomasin nousseen. Tosin hyvä kysymys on miksi tähän aikaan vuodesta pitää edes tuottaa keinotekoisesti tuottaa kasvihuoneessa suomalaista kurkkua ja tomaattia. Toisaalta vaikuttaa se espanjalainenkin epäeettiseltä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kurkku on aika kallista kasvattaa kasvihuoneissa Suomen talvessa, tämä on ihan jokavuotinen hinnannousu.

Kaakaon maailmanmarkkinahinnat ovat nousseet huonojen satojen vuoksi.

http://www.iltasanomat.fi/taloussanomat/art-2000001912085.html

Halpuutus on toki markkinointikeino, ja siitä saamme kiittää Lidlin kasvavaa suosiota.

Suomen markkinoille kaipaisi lisääkin kilpailua, vaikka maantieteellinen sijaintimme tekeekin markkinoistamme hankalan uusille toimijoille.

  • ylös 11
  • alas 0
apina jota ei enään koijata

Pelkkää kusetusta koko halpuutus edelleenkin, se ei siitä mihinkään muutu. Taas kun kuukausi vaihtui oli paikallisessa s-marketissa usean tuotteen hinnat nousseet niistä mitä lähes päivittäin ostan... viimeksi ennen joulua nostivat hintoja. Siirtyy kyllä tällä tavalla kaikki kauppareissut lidliin... siinähän sitten kusettavat kun asiakkaita ei ole.

  • ylös 10
  • alas 2
Vierailija

Luodaan vain ihmisten mieleen jääviä halpuutuksia ja on tyhmää maksaa liikaa hokemia kun pelkästään kehno satokausi jo alkaa näkymään hinnoissa ja broileritkin jo varmaan rehun puutteestakin jo tehnyt toimitusvaikeuksia kun jo pitkään ollut ilmoitus hyllyssä.Taas tyhmää maksaa liikaa jo saamut jo kilpailijat saalistamaan.

Vierailija

Joo. Taas oli edam juuston hinta noussut 20 senttiä ja meetvurstin 16. Yhdenkään minun säännöllisesti käyttämäni tuotteen hinta ei ole laskenut tämän halvatun halpuutuksen aikana. >:(

Vierailija

Kävin aikaisemmin säännöllisesti Prismassa hakemassa joitakin tuotteita, jotka olivat siellä kohtuuhintaisia: karjalanpiirakoita, peruna- ja punajuurisalaattia, kivennäisvettä, kaurahiutaleita... Näiden kaikkien hintaa nostettiin yhtäkkiä noin 20%.

Vierailija

Tomaattimurskan hinta oli pompsahtanut 0,59 euroon. Mielestäni oli aiemmin halvempaa. Hain sitten Lidlistä 35 sentillä.

Joitakin varmasti naurattaa nää mutta säästöä se on köyhälle pienikin säästö.

Vierailija

Monen käyttämäni tuotteen hinta on laskenut, halpuutus on ollut peräti yhden sentin! Kuinka typeränä kuluttajaa pidetään, kun sentin takia laputetaan hyllyjä, että nyt on halpuutettu tätäkin tuotetta.

Pidän S-ryhmän satokausi-ajattelusta, ja ymmärrän oikein hyvin, että etenkin kotimaiset vihannekset ja hedelmät ovat talvella kalliimpia kuin kesällä. En ole typerä kuluttaja.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla