Vaaditaan yhdessä: parempaa arkea lapsille

Meidän Perhe selvitti, miten säästöt näkyvät päiväkotien arjessa. Tänään alamme vaatia parempaa: lue juttukokonaisuus vauva.fi/päivähoito. Osallistu somekampanjaan ja jaa!
 Lue koko juttu

Kommentit (3)

onneksi pääsin eläkkeelle

Kun päivähoidosta tai varhaiskasvatuksesta kirjoitetaan mediassa, niin miksi niissä mallikuvissa on aina valheellisesti 3-4 lasta askartelemassa,jumppaamassa, leikkimässä! Miksi media ei esitä  "todellisuuskuvia" , joissa 8-18 lasta samassa huoneessa askrtelemassa, leikkimässä, riehumassa... Parhaimmillaan minulla yksin oli vastuulla 24 lasta ahdettuna pieneen "leikkisaliin" koko aamupäiväksi (ei sijaista, työkaveri tuli iltaan ja keskivuoro istui tiimipalaverissa)...ja ulos ei voinut mennä kun ei ollut ketään ottamassa vastaan.

Aineenopettaja

Opettajain ammattiliitto keskittyy hoitamaan hyväpalkkaisten amiksen opettajien palkkoja (jopa 5000 euroa kuussa). Samalla liitto unohtaa lastentarhanopettajien palkat ja työolot oman onnensa nojaan.
Sääli lapsia ja päivähoidon työntekijöitä yleisemminkin! Kannattaa pitää tämä mielessä myös kunnallisvaaleissa.

ehkäistä voi

nainen ei narise omia antamisiaan jos ei miehellä ole varaa maksaa. ottakaa opiksi, ei yhteiskunta ole vastuussa siitä, että lykkää kakaroita joihin ei ole varaa. itsellään. turpa ja määrätty paikka tukkoon, sillä siisti. maailmassa muutenkin ylikansoitusta. mihin se sinun jätteistäsi muka saisi? paitsi uusia sosiaalipummeja kuten tekijänsä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat