Vierailija

4-v tyttäreni makaa jatkuvasti, siis joinain päivinä lähes koko ajan, lattialla kädet jalkovälissä. Ensin en tajunnut mistä on kyse, mutta sitten tajusin että on kai kyse jonkinlaisesta itsetyydytyksestä! Tytärtä on kovin hankala saada tekemään mitään muuta. Hetken hänen huomionsa saa kiinnittymään muuhun, mutta sitten hänen keskittymisensä taas lopahtaa ja hän menee jonnekin makaamaan:((.Ulkona hän ei sitä tee kun on paksut haalarit päällä. Kaupoissa ei myöskään ehdi eikä tv:n katselun aikana. Hoitopaikasta en ole kysellytkään vielä paljonko tekee tuota siellä, tosin tytön veli sanoi tänään että tyttö oli sielläkin maannut lattialla.Olemme yrittäneet ensin sanoa asiasta kiltisti vaikka kuinka monta kertaa mutta ei ole auttanut. Tyttö teki tuota jopa kun meillä oli vieraita ja ihan olkkarin lattialla. Kieltämättä hermot ovat alkaneet koko touhuun mennä!Olen kovasti yrittänyt aktivoida tyttöä jotta saisin hänen mielensä muuhun, mutta tyttöä on erittäin vaikea saada kiinnostumaan yleensäkään mistään. Ei ole kiinnostunut mistään askartelusta tms. Ainut mikä kiinnostaa on laulaminen eli sitä minun pitäisi sitten tehdä illat pitkät.Onko kellään ollut tällaista ongelmaa ja mikä avuksi? Alkaa jo häiritä elämäämme tämä tytön käytös!!

Sivut

Kommentit (92)

juuri niin pitäis tehdä et jos tyttö tekee sitä yleisellä paikalla, niin vaivihkaa huomion siirtää toisaalle. Lisäksi voisitte myös keskustella että noin ei ole sopivaa tehdä muiden nähden. Jos haluaa unnuttaa, niin sitten omassa huoneessa yksin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

olin hoitajana aikoinaan kehitysvammalaitoksessa ja sielä autistiset lapset teki tätä, oletko varma, että tyttäresi on täysin terve?

Lapsesi tarvitsee hellyyttä ja huomiotasi. Jos olet lapsesi kanssa aidosti hänen ei tarvitse hakea mielihyvää koskettelemalla itseään.

Toihan on jossain määrin normaalia, mutta jos tyttö ei enää muuta tee, ongelman poistamiseen tarvitaan jotain muuta kuin kieltoja.

Mutta sitten se väheni ja yhtäkkiä loppui. Nyt en edes muista milloin olisi hommaillut muiden nähden. Sanoin tytölle että noin ei saa tehdä kun muut katsoo, vaan pitää mennä omaan huoneeseen. Se tepsi hyvin, kunnes nyt on unohtanut koko jutun. Epäilemättä se alkaa joskus uudestaan, mutta tietää ettei passaa muiden nähden.

Kiinnostais kovasti kun meillä 2v tyttö unnuttelee päivät pitkät :/ vaikuttaa muuten ihan normaalilta lapselta, saa normaalisti huomiota ja hellyyttä joten en ymmärrä mistä johtuu..

seksuaalista toimintaa, siitä käytetään termiä " unnutus" . Tälläinen toiminta kuuluu samaan sarjaan kuin peukalon imeminen, hiusten räplääminen jne. Hyvältä tuntuvaa fyysistä toimintaa, ei muuta.Lapset tyypillisesti unnuttavat ollessaan väsyneitä, peloissaan, hermostuneita tai vihaisia. Meillä kolmevuotias poika unnuttaa aina erityisesti silloin kun on vihainen jollekin, menee kontilleen ja nytkyttää itseään lattiaa/sänkyä vasten.Meillä on pojan kanssa puhuttu asiasta suoraan. Kerrottu että niin saa tehdä, mutta tapana ei ole tehdä muiden nähden. Omassa sängyssä saa ihan rauhassa nytkytellä niin paljon kuin haluaa. Poika yleensä alkaa suutuspäissään unnuttaa juuri olkkarin lattialla tai sohvalla, ja meno loppuu hyvin äkkiä kun huomauttaa että omaan sänkyyn voi mennä tekemään moista.Unnuttaminen on tyypillisesti myös aika huomiohakuista toimintaa...Ehdottaisin että teilläkin puhutaan asiasta suoraan, kerrotaan että äiti ja isi tietää että on kiva räplätä pimppiä (tai millä nimellä te sitä kutsuttekin), mutta että ei ole sopivaa tehdä sitä muiden nähden. Sitten kerrotte lapselle mikä on sopiva paikka (oma sänky/vessa tms). Aina kun lapsi alkaa unnuttaa väärässä paikassa, homma keskeytetään ja viedään lapsi sinne oikeaan paikkaan. Meillä ei nykyään enää tarvitse muuta kuin kysyä että missä noin tehdään? Poika yleensä lopettaa siihen, kun ei viitsi lähteä sänkyynsä...

Onneksi meillä on poikia eivätkä ole koskaan UNNUTTANEET muiden nähden. Pitäis kait ymmärtää, että jossainmäärin se on normaalia, mutta eipä sitä ole esim. vieraiden kiva katsella. Mä olisin kiikuttanut omaan huoneeseen heti ja sanonut että noin ei tehdä muualla. Yök, unnuttava 4v. tyttö lapsi. Onneksi mulla ei ole tyttöä. Tsiisus, millasenkohan miniän mä joskus saan...

alkaisi tehdä tuollaista. Yrittäisin saada loppumaan kokonaan. Sanoisin kai vaan, että älä nyt kiusaa sitä pimppiäsi noin kamalasti. Tai älä nyt tee tuollaista. Miksi koko ajan teet noin. Tms. Yrittäisin saada loppumaan hyvin pehmeästi tietenkin. Olkoon kuinka normaalia hyvänsä, minusta ei kuulu asiaan.

En halua olla inhottava, mutta olen samaa mieltä, että se voi olla muille kiusallinen tilanne vaikka kyseessä onkin lapsi.

Mistä ihmeestä lapsi tietää että ei ole soveliasta tehdä niin jos hänelle ei sitä kerrota tai muuten osoiteta.Mahtaa olla rouva 14 aika estynyt tyyppi muutenkin. Seksiä lauantaina saunan ja urheiluruudun jälkeen...

Se ei ole mitään häpeällistä/pahaa, vaan ihan normaalia, eri asia on sitten, kenen seurassa sitä tehdään. Yritä kysyä, miksi tekee sitä jatkuvasti.Vaikea sanoa. Jos ei keskustelu auta, suosittelen kysymään neuvolasta vinkkejä. Seksuaalisuuden pitäis kuitenkin olla luonnollista ja normaalia, muista että se, miten te suhtaudutte siihen, vaikuttaa hänen koko loppuelämäänsä!

Meillä neljä lasta kukaan ei ole tuollaista tehnyt. Jotensakkin häiriintynyt tapaus..Ja on se kumma ettei muka saisi kieltää. Alatko itseäsi räplätä julkisesti kun se on niiiin luonnollista. Hohhoijakkaa!

Ihan tavallinen ja kiva ihminen, ainakin siitä päätellen mikä liikenne meillä käy kun ystävät kyläilevät. Ja tiedoks vaan, että kiksasin miehen kanssa just tuossa 24 mainoskatkolla, sohvaa vasten sellaset pikaset ;D Mua inhottaa vaan räpeltävät pikkutytöt ja kun sanon TYTÖT niin tuo saa karvat pystyyn. Mulla ei tytöistä paljoa ole kokemusta kun tuttavapiirissä melkein kaikille on osunut poikia, mutta ne muutanat tytöt ovat rasittavia kitisijöitä. Sori vaan.

Olen itse " unnuttanut" niin kauan kuin muistan......Tein sitä yleensä yksin ja kun joskus jäin siitä kiinni, sain aikamoiset haukut......Siitä johtuu, että aloin tuntea seksuaalisuuden ja oman ruumiini jotenkin hävettävänä ja se vaikutta vieläkin minuun.....Mutta kaikista haukuista huolimatta en osannut lopettaa, vaan jatkoin sitä salassa ja tunsin itseni todella " tuhmaksi" . Itseni kohdalla " unnuttamisen" luulen johtuvan siitä, etten saanut ollenkaan hellyyttä, huomiota äidiltäni, äitini oli alkoholisti.

Ymmärrystä tätä tyttöä kohtaan!

Sivut

Thread has been locked.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla