Kommentit (4)

Nörtin vaimo, itsekin nörtti

Mieheni oli juuri tuollainen tietokoneeseen kiinni kasvanut teini. Nyt hän on kansainvälisissä tehtävissä mantereelta toiselle suhaava tietoturva-asiantuntija. Ja pelaa edelleen vapaa-aikanaan näin 36-vuotiaanakin.

Vierailija

Mielestäni on hullua, että joku kahden tunnin ruutuajan suositus koskee kaiken ikäisiä lapsia: kyllä 2- ja 13-vuotiaan maailmat ovat jo aika erilaiset! 13-vuotiaalle pelaaminen voi olla jo tavoitteellinen harrastus, jossa haluaa kehittyä ja omaan pelitiimiin voi samastua voimakkaasti, mikä on ihan tyypillistä ja normaalia nuoruusiässä.  13-vuotiaani on kohta osallistumassa ensimmäiseen turnaukseensa, missä minua äitinä pelottavat lähinnä peliajat eli ehtiikö sinä yönä juuri nukkuakaan. Toisaalta samaiselle pojalle toisen luokan opettaja aikanaan sanoi, että mene vaan katsomaan yöllä tähdenlentoja, jos olet niistä kiinnostunut, ei se yksi yö niin paljon merkitse! Jos pelaaminen ei ahmaise nuorta aivan kokonaan, nuoren normaalia kunnioittamista olisi hänen kiinnostuksenkohteensa kunnioittaminen. Kuinka moni meistä aikuisista olisi teininä tykännyt, että äiti seisoo selän takana moittimassa harrastusta ja olisi kutakuinkin pakottanut "oikeaan" harrastukseen?

Vierailija

Sen verran minun mielestäni pitää rajoittaa, että öisin nukutaan. Opettajana aika monesti näkee tunnilla torkkujia, ja väsymyksen syyksi usein kerrotaan, että tuli pelattua kännykällä 3 asti yöllä. Eihän sitä aina edes vanhempi tiedä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat