Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kasvissosekeitosta tuli pahaa

Vierailija
12.01.2017 |

Yleensä onnistuu hyvin, nyt menin laittamaan siiihen makukermaa, tarkalleen 3 juustoa - makukermaa, juurikin makua antamaan. No makua antoi, ja pahaa sellaista. Miten tuollaisen ison kattilallisen bataatti-kukkakaali sosekeittoa saa nyt korjattua, kun tuo juustokerman teollinen ja tunkkainen maku puskee tosi epämukavasti pintaan?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
12.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei oikein mitenkään, se teollinen maku on niin läpitunkeva. :(

Vierailija
2/3 |
12.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee toinen satsi ilman makukermaa ja sekoita se makukermallisen keiton joukkoon. Täytä pakastin lopputuloksella. Parhaassa tapauksessa saat paljon hyvää soppaa, jota lämmittelet pitkin kevättä. Pahimmassa tapauksessa käsissäsi on hillitön setti hirveätä sontaa, jota syöt väkisin yrjön maku suussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
12.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kasvissosekeittoon koskenlaskijaa, sauvasekoittimella sekaisin.

Jos on liian paksua niin voilla tai kuohukermalla voi laimentaa.

Ja on muuten hyvää, eikä maistu teolliselta.