Kasvissosekeitosta tuli pahaa
Yleensä onnistuu hyvin, nyt menin laittamaan siiihen makukermaa, tarkalleen 3 juustoa - makukermaa, juurikin makua antamaan. No makua antoi, ja pahaa sellaista. Miten tuollaisen ison kattilallisen bataatti-kukkakaali sosekeittoa saa nyt korjattua, kun tuo juustokerman teollinen ja tunkkainen maku puskee tosi epämukavasti pintaan?
Kommentit (3)
Tee toinen satsi ilman makukermaa ja sekoita se makukermallisen keiton joukkoon. Täytä pakastin lopputuloksella. Parhaassa tapauksessa saat paljon hyvää soppaa, jota lämmittelet pitkin kevättä. Pahimmassa tapauksessa käsissäsi on hillitön setti hirveätä sontaa, jota syöt väkisin yrjön maku suussa.
Kasvissosekeittoon koskenlaskijaa, sauvasekoittimella sekaisin.
Jos on liian paksua niin voilla tai kuohukermalla voi laimentaa.
Ja on muuten hyvää, eikä maistu teolliselta.
Ei oikein mitenkään, se teollinen maku on niin läpitunkeva. :(