Vauva ja Meidän Perhe uudistuvat helmikuussa! Ensin tulevat näkyviin uudet logot

Vauva-lehti uudistuu kokonaan, ja Meidän Perhe alkaa tarjota tekemistä myös lapselle. Kumpikin lehti sekä vauva.fi saavat uudet logot.Lue koko juttu

Kommentit (8)

Vierailija

No just. Ihan ei kuulkaa kiinnosta yhtään. :O Etenkin Vauva-lehden "nimikaarti" ottaa pannuun jo valmiiksi, voi sitä lässytyksen määrää... Meidän Perhe ei myöskään kummoisesti loista, kun "testattu puuhaliite" oli MAINOS ja siltä nuo muutkin hehkutetut lahjat kuulostavat. Huoh.

T. palstalainen vuodesta 2000

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ap oletko saanut väärän liitteen, meille tuli ainakin kiva kirjanen, jossa oli hyviä tehtäviä,. Ihme negatiivisuutta!

Sama lärpäke oltiin saatu jo aiemmin ja lehden mukana tullutta lapsi kommentoi "ai taas toi sama".

Vierailija

En ole saanut sitä joka on ollut viime vuonna (olen uusi tilaaja), mutta uudesta näin kuvan. Samaa mieltä kuin 3, että on hyvä että jotain kivaa yllätystä on myös niille jotka tilaavat lehteä pidempään eikä että saa vain ne, jotka aloittaa. Lapselle on parempi kuin että saisi jonkun aikuisten meikkinäytteen jne.

Nurse8080

Marja Hintikka : saat lapsettomuudesta kärsivän ja endometrioosin vuoksi kohtunsa 35 - vuotiaana menettäneen tuntevansa ihmisarvon olevan täysi nolla.
Haastan sinut pyhittään maaliskuussa endometrioosi viikolla tekemään Laajan ohjelman aiheesta endometrioosi / pysyvä lapsettomuus tahdosta riippumatta.

Onko nainen nsinen jos ei saa lapsia tai ei pidä / halua lapsi ( a )

Yst.Terv laura

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat