Kommentit (1)

Bakteerit ja virukset ovat aina seuranamme. Niitä on miljoonittain ihollamme: kasvoissa, hiuksissa, vaatteissa, käsissä, kynnen alla, varpaanväleissä, kainaloissa jne… . Ilmakehässä yhdessä kuutiometrissä on keskimäärin 5 000–100 000 bakteeria ja virusta. Ja näinollen rokotettu ei mitenkään suojaa ympärillään olevia ihmisiä, koska virukset elävät jopa päiviä iholla ja vaatteissa. Ja siten myös rokotettu levittää mahdollista influenssaa ja kaikkia muitakin sairauksia, vaikka ei sitä itse sairastaisikaan.

Pesu saippualla poistaa ihosta ihoa suojaavan rasvan, jolloin iho on altis taudeille. On eri asia, jos työskentelee hoitoalalla.

Miksi kukaan ei kerro syksyllä, miten sitä vastustuskykyä vahvistetaan? Ai niin, sitä ei saa rahaa eikä vetäviä klikkiotsikoita.

Moni kärsii tietämättään erilaisista ravintoainepuutoksista. Yleisimmät ravintoainepuutokset ovat kalan Omega-3 rasvahapot (EPA ja DHA), rauta, B12-vitamiini, folaatti, D-vitamiini, C-vitamiini, jodi, seleeni, magnesium, sinkki ja K2-vitamiini, joka on äärimmäisen tärkeä sydämen, verisuonten ja luuston hyvinvoinnille. 

Ihmisen vastustuskyky sijaitsee suolistossa. Kunnon ruokaa ja riittävästi D-vitamiinia. D-vitamiini on hämmästyttävän tehokas virusten vastainen aine. Se tuottaa kehossa 200-300 erilaista virusten vastaista peptidiä, jotka tappavat bakteereja, viruksia ja sieniä. D-vitamiini vähentää riskiä sairastua flunssaan, influenssaan ja muihin virustauteihin ja nopeuttaa toipumista edellyttäen, että ihmisen seerumin D-vitamiinin pitoisuus (S-D-25) on vähintään 95 nmol/l. Tämän tason saavuttamiseen tarvitaan iästä riippuen 30-150µg D-vitamiinia päivässä. D-vitamiini on avaintekijä immuunijärjestelmän toiminnassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat