Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Vertasimme: näin paljon 4D-ultra yksityisellä maksaa – entä onko siitä hyötyä?

Kuva: 123rf

Raskausajan 4D-ultra maksaa yksityisellä noin 250–370 euroa. Selvitimme myös, mitä tutkimus sikiöstä kertoo.Lue koko juttu

Kommentit (11)

Vierailija

Koko rahan väärti! Tässä ekassa ei käyty vaikka olisin halunnut, pidin liian kalliina muka.. Jos joskus tulen raskaaksi vielä, takuulla käydään :) Mieskin saa paremmin selvää 4d kuvasta, ja pääsee luomaan suhdetta lapseen jo aikaisemmin (esikoisen odotuksennaikana ei tuntenut edes potkuja juurikaan :/)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Näkyyköhän niissä myös sydämen pääverisuonet?

Kyllä näkyy, todella hyödyllinen, osataan varautua ajoissa, jos esim. odotettavissa sydänongelmia. Köyhät kitisee.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Onpa kallista huvia.

KYSEESSÄ EI OLE HUVIMATKA, eikä turistimatka. Pitää varautua onneksi ajoissa, että kaikki ei olekaan ehkä hyvin.Laitetaan sitä enemmänkin rahaa vielä turhempaan.

Vierailija

No minusta tuo on lähinnä huviketta vanhemmille. Ei mikään tarpeellinen ultra, mutta jos ylimääräistä rahaa löytyy niin miksipä ei. Itselle on molemmissa raskauksissa riittänyt kunnallisen puolen kaksi ultraa, pianhan sen vauvan näkee muutenkin.

Vierailija

Kävin ihan perinteisessä ultrassa heti kun epäilin olevani raskaana, halusin varmistaa. Maksoin noin satasen nykyrahaa, tämä oli v.1995

Samoin kävin yksityisellä ultrassa kun minulla oli rytmihäiriöitä ja halusin tietää että kaikki on ok. Noin satasen muistaakseni maksoin silloinkin.

Turhaa olla epätietoinen, mitään 3-4d ultraa ei tarvitse, ihan tavallisella katsotaan yliopistosairaaloissakin ja hyvin näkyy.

Vierailija

Perhe-Artessa tehdään 3/4D ultria sekä 5D ultria ja hinnat maksimissaan 167€
Mukaan saa kuvia ja videoita lapsesta muistitikulle

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat