Sivut

Kommentit (41)

Vierailija

No on kyllä ihan höpöhöpöä tämä tarina. Ja ei kuullosta tutulta. Järjestelmällisyyttä toki vaatii, että saa arjen ja työn rullaamaan lasten kanssa.

Väiti
Seuraa 
Liittynyt30.4.2016

Kyllä! Sitä onneksi osaa syyttää omaa höpsöyttään ja leväperäisyyttään monessa asiassa, eikä laita niitä lasten syyksi. Monelle asialle onneksi voi nauraa.. muuten ei selviäisi..

Vierailija

Ja sitren ihmetellään miten monessa kodissa mahatauti kiertää kun osa lapsista viedään tarhaan tartuttamaan ne pöpöt.. Eikö se nuorempikin olisi voinut jäädä hoidosta pois?

Vierailija

Nykyperheissä näköjään äiti ja isä nukkuvat pitkään ja lapset saavat pärjätä itsekseen. Vai miksi ihmeessä äiti nukkuu eikä isä tajua, että sillä on työpäivä, ehkä se pitää herättää.

Ja toiseksi: miksi luodaan tätä hassunhauskaa kuvaa äideistä, jotka hajamielisinä ottavat mukaan koirankakkapusseja, mutta eivät avaimia. Kun kyse ei ole äitiydestä vaan viitsimisestä: jos haluaa, että elämä on sotku, niin sitten se on.

Vierailija

Ei kuulosta tutulta. En ikinä jonota mihinkään puhelinpalveluun, hoidan kaiken netissä. Olen järjestänyt elämäni niin ettei elämäni ole tuollaista kaaosta. Hirveä ajatuskin että meikkaisin jossain ruuhkabussissa. En kestäisi tuollaista elämää yhtään. Terv kahden lapsen työssäkäyvä äiti.

Vierailija

Koskaan ei ole ollut tuollaista päivää. Jotenkin huvittavaa, että perusarki on täyttä sähellystä ja sitten siitä kirjoitetaan nettii muka-hauskana-tarinana. Mielestäni tuo vain kuvaa sitä, että elämänhallissa olisi hieman parantamisen varaa.

Vierailija

Ymmärrän, miksi naiset tienaa vähemmän kuin miehet. Työssäkäyvän äidin päivässä on kovin vähän työtä. Siksi palkankin voi pitää pienenä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Miten niin moni kirjoittaa nykyään kuulostaa-sanan "kuullostaa", usein vielä aikuinen ihminen?

Ihme etteivät kirjoita kuullottaa.

Vierailija

WAU! Ihan mahtavan legendaarista! Mulle tapahtui tänään tällaista:

Heräsin ja keitin kahvia, kahvimitta putosi keittimeen veteen ja pyyhin mitan nopeasti kuivaksi lähimpään kankaaseen. Otin kaapista voita, vaikka piti ottaa jugurttia. Seisoin jääkaapin ovi auki ja kummastelin että mitä kaapissa on, enkä enää muistanut mitä piti tehdä. Sitten menin ottamaan sitä kahvia ja muistin että jugurttia piti syödä ja voipaketti oli unohtunut pöydälle. Otin paketin ja pistin sen jääkaappiin ja nyt muistin jugurtinkin. Kun sain jugurtit kippoon, tulee lapsi kyselemään että pitikö tänään mennä eskariin. Äkkiä hörpin tulikuumat kahvit ja laitan lapselle letin ja sitten vasta muistan että se olikin eilen toivonut saparoita. Avasin letin ja laitoin saparot ja sillä aikaa kahvi jäähtyi mukiin.

Siis tiiättekste. Ihan kamalaa ja JOKA PÄIVÄ on tommosta! Siis sitten koittaa laittaa kenkiä jalkaan ja toinen kenkä onkin yli metrin päässä toisesta ja sitä vaan miettii että pitääks tästäkin selvitä. Ja ulkona saattaa sataa vettä eikä ookaan sateenvarjoa. SIIS APUA! Miten sitä voi arjesta selvitä kun on tää niin kauheen vaikeeta. Ihan järkkyy.

Vierailija

Ei kyllä kovinkaan tutulta kuulosta. Lapset tietää hyvin että en välttämättä huomaa tai pysty vastaamaan viesteihin töissä heti. Koska isän saa helpommin kiinni ensin he myös tavoittelevat häntä. En tunne huonoa omaa tuntoa siitä että lapset ovat isänsä kanssa tai sovitusti hoidossa esim. isovanhemmalla. Vanhempain illan suhteen meillä todennäköisesti tilanne menisi niin päin että isä jää kotiin ja minä menen vanhempainiltaan.

Vierailija

jaa-a.. ei meillä kyllä ole koskaan tuollaista. Toki välillä saa vääntää aamuisista lähdöistä lasten kanssa, mutta me kyllä katsotaan jo edellisenä iltana kaikki kamat ja muut lähtöä vaille valmiiksi ja mennään sentään molemmat seiskaan töihin. Herätyskello soittaa siis ennen kuutta aamulla eikä todellakaan maata sängyssä mihinkään varttia vaille kasiin.. Ja illat pyhitetään pääasiassa läksyjen tekoon, kotitöihin ja rauhoittumiseen.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat