Parisuhde muuttuu lasten myötä – mutta ei huonommaksi, kertovat äidit ja isät

Katse toiselta antaa voimaa – pyöritämme tätä hommaa yhdessä. (Kuva: iStockphoto)

Mikä toisessa vetää puoleensa, kun rakastutaan? Miten suhde muuttuu, kun tulee lapsia? Keräsimme Meidän Perheen suuresta rakkaustutkimuksesta 30 avointa, ihanaa vastausta.Lue koko juttu

Kommentit (9)

Mirva

Tosirakkaus on Et On Rinnalla ja tukee ja jos lapsi on tulossa Niin Ei Jätä Raskauden Kanssa Rakkautta Yksin Mulle Kävi Näin Ja Nyt Yksinhuoltajana Toimin Sydän Särky Heitteelle jätöstä Täysin

Vierailija

Outoa propagandaa. Tutkimusten mukaan parisuhde nimenomaan muuttuu reilusti huonompaan suuntaan eikä palaa entiselleen, ennen kuin kaikki lapset ovat muuttaneet pois kotoa.

Jonkin lukijakyselyn kutsuminen tutkimukseksi on lähinnä huono vitsi.

Vierailija

Just meinasin kirjoittaa itse ihan samaa että parisuhde on mennyt jyrkkää alamäkeä siitä lähtien kun lapsi syntyi. Mies elää edelleen kuin ennen lasta ja sitten marisee kun minusta on tullut kaikesta huolehtiva tiukkis eli toisin sanoen mulle on langennut se aikuisen rooli. Monesti miettinyt että yksin voisi olla huomattavasti helpompaa, yksi huolehdittava vähemmän, mieheni.

Vierailija

Juu mä jäin joku aika sitten yksin kahden pienen lapsen kanssa kun ukko ei kestä pikkulapsi arkee ja bailaaminen oli tärkeempää.

Vierailija

Meillä menee todella huonosti. Jo raskausaikana kaikki läheisyys, seksi yms loppui. Miehen osalta siis. Hän on se haluton osapuoli. Ja puhuminen mahdotonta..

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat