Vierailija

Ja uhkailee lehdistöllä, kun ei saa tahtoaan läpi?

*Case cakegirl*

  • ylös 7
  • alas 1

Kommentit (6)

Vierailija

Siis oikeasti. Kuvitteleeko lopulta haastavansa koko terveydenhuoltosysteemin Amerikan malliin oikeuteen vai mikä motiivi tuossa on takana?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Järkevä yksilö, jota kohdellaan väärin?

Nyt vaan ei ole siitä kyse, että oltaisiin kohdeltu väärin.

Vierailija

No viimeksi eilen case röntgenlääkäri Malmin päivystyksessä todella moni kaltoin kohdeltu kertoi nykyisin nauhoittavansa keskustelut hoitajien ja lääkäreiden kanssa, koska muuten tuomitaan hulluksi ja luulosairaaksi ja kielletään kaikki.
Ainoa keino todistaa se, mitä todella on sanottu.

Kyllä mulla on viimeisen vuoden ajalta sellainen kokemus nimenomaan päivystyksestä lapsen kanssa, että hoitajien sanomiset olisi ollut syytä nauhoittaa, oli sen verran ala-arvoista läppää. Ehkä väsyneitä kaikesta raportoinnista. Nopsaan meni kännykästä FB kiinni kun menin kansiliaan kysymään petipaikkaa lapselle.

Tätä kyseistä tapausta en tunne.

Vierailija

Jasper Pääkkönen nauhoitti kalastusaiheisen keskustelun virkamiehen kanssa, oliko se nyt ympäristöministeriössä? Lähestymiskieltotilanteessa oleva, joka tarvitsee todisteita kiellon rikkomisesta. Vainoharhainen ja/ tai itsetunnoton ihminen, joka ottaa itsensä ja vaikeutensa liian vakavasti. Kiusattu julkisuuden henkilö, mahd. tulevaa poliisitutkintaa varten. Vaikeassa erotilanteessa olevat puolisot. Mustasukkainen kumppani varmuuden vuoksi. Rikostutkija. Toimittaja.

Nämä tulivat ekoina mieleen. 

Vierailija

Sinänsä keskustelujen nauhoittaminen voi olla joskus erittäin viisas veto, esim pitkittyneissä naapuririidoissa. Aika hankala saada muuten todisteita toisen osapuolen tempuista.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla