Vierailija

Siis apua! Mitä minun pitäisi tehdä? Odottaa, että tilanne kuihtuu kasaan ajan ja tulevan talven myötä vai herättää todellisuuteen kunnon avolintsarilla??

Tilanne on siis tämä, että mieheni vihdoin viimein ryhdistäytyi ja sai ajettua ajokortin 34-vuotiaan ikäisenä viime viikon perjantaina. Hän kävi heti samana päivänä ostamassa itselleen jonkun 15-vuotta vanhan Bemarin raadon ja on nyt ollut lomalla tämän viikon. Hän on ajanut Bemukallaan koko viikon popittaen autossa musaa.

Tämän kaltaista tms:


Autolla ajaminen sinällään olisi ihan ymmärrettävää, mutta hän on myös hankkinut auton peiliin perussetit eli karvanopat ja wunderbaumin. Musiikki on jotain suomirappia ja amispoppia, jota hän luukuttaa stereoista. Aiemmin kuunnellut iskelmää. Mies oli myös käynyt ostamassa kaupasta jotain hiphop vaatteita. Nyt ilmeisesti kuvittelee olevansa teini, vaikka on keski-ikäinen 2 lapsen isä. Hän on saanut autokoulusta pari 18-vuotiasta Jonne-kaveria, joiden kanssa nyt on siis tämän viikon ajellut. Huoh!

  • ylös 22
  • alas 2

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mun ei ole vaikea uskoa, tiedän samanlaisen tyypin, oli tosin vähän nuorempi taantuessaan. Vaimo ilmoitti, että ei mennyt teinin kanssa naimisiin, joten mies palatkoon aikuiseksi, joka oli ollut ennen ajokorttia.

No, se vaihe meni nopeasti ohi :) Etenkin siinä vaiheessa, kun vaimonsa ilmoitti että hänhän ei teinin kanssa samassa sängyssä nuku. ;)

  • ylös 11
  • alas 0
Vierailija

Aviomieheni elää ilmeisesti jotain menetettyä nuoruuttaan uudelleen, joka meni tiukasti opintojen parissa. Joi alkoholiakin vasta yli 20-vuotiaana. Ap.

N19

XD ai kamala:D antaa pojan hetken nauttia "nuoruudesta", kerranhan sitä vain eletään :)

Vierailija

Nyt lähti mies taas baanalle. Kävi välissä suihkussa ja vaihtoi puhdasta päälle ja otti päikkärit. Kertoi, että tulee joskus puolenyön aikoihin kotiin. Basso jytkytti autossa niin, että ihmettelen, että paikat ei irtoo hampaista. AP

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla