Vierailija

No niin tarinaa kehiin. Tästä tulee pitkä ketju.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Vierailija

No nämä kissa/koira/hevosihmiset. Ketään ei kiinnosta mitä se teidän idiootti karvakasa on tehnyt ja varsinkaan ne kuvat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Häähehkuttajat. Mulla on parikin sellaista. Ensin vuotta ennen ruvettiin kertomaan suunnittelun etenemisestä ja budjetista päivittäin. Ja nyt kun ne häät on ohi, kerrataan niiden yksityiskohtia melkein päivittäin. Lisäksi hehkutetaan häämatkaa ja kuinka ihanaa siellä oli. En tajua mitä hienoa siinä yhdessä päivässä voi olla, vaikka olen itsekin ollut jo kuusi vuotta naimisissa.

Vierailija

Työkaveri, joka käyttää kaiken energiansa valittamiseen sen sijaan että hoitaisi hommansa. Hän on oikein draamaqueen ja marttyyri, kuinka juuri hän joutuu tekemään töissä ne raskaimmat hommat, ja kuinka juuri hän aina kokee eniten vääryyttä. Meidän töissä työt ei aina voi mennä absoluuttisesti tasan, vaan luotamme siihen että keskimäärin tasoittuu (esim. vuoden aikana). Tämä yksi ei vaan koskaan muista niitä aikoja, kun hän on päässyt vähemmällä; omasta mielestään juuri hän on se joka aina joutuu tekemään enemmän kuin muut.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla