Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Vain se horahtava oli oikeasti nuorempi. Betty White on vissiin ainoa joka heistä on enää hengissä:(

Kommentit (16)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Sophia oli pari vuotta "tytärtään" Dorothya vanhempi. Blanche ja Rose eivät olleet heille sukua vaan kämppäkavereita. Vain Rose eli Betty White on enää elossa, mutta onkin topakka muori ja tekee viihdeohjelmia, joissa esiintyy itse muun muassa vähäpukeisten miehenköriläiden kanssa. Hänen oli tarkoitus esittää miestennielijä-Blanchea, mutta oli sopinut paremmin hatarapäiseksi Roseksi.

Vierailija

Estelle Getty (Sophia) on syntynyt 25.7.1923, ja Bea Arthur (Dorothy) on syntynyt 13.5.1922 ja Betty White (Rose) on syntynyt 17.1.1922. Rue McClanahan (Blanche) on syntynyt 21.2.1934

Vierailija

Muistan silloin muinoin kun se tuli telkkarista, kuuluttaja sanoi ennen ohjelman alkua: "Katsotaanpas sitten mitä Tyttökullille kuuluu". Ja juuri ennen kuin katoamistaan ruudusta, hän tajusi mitä oli sanonut, ja ilme muuttui sellaiseksi kauhunsekaiseksi... Vieläkin naurattaa se ilme!

Vierailija

Muistatteko sen yhden Miss Suomen, joka lähetti haastattelussa terveisiä perintöprinsessoilleen tai joillekin kanssakilpailijoilleen : "terveisiä vaan molemmille kullille!"

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla