Vierailija

Välillä tulee niin suurikin kaipuu takaisin vanhaan kotiin, jossa vartuin, että se tulee uniinikin! Näen, että asuisin yhä siellä ja eläisin normipäivää. Se oli talo, jonka perheeni suunnitteli ha rakensi/rakennutti, mutta myös talo, josta jouduimme luopumaan kun vanhemmat jäivät työttömiksi, ja tällä hetkellä me kaikki asumme aivan eri osoitteissa.
Kaipaan takaisin tuohon kotiin, jossa olimme kaikki yhtä, ja joulukin ja muut pyhät olivat suurta juhlaa. Tunnen katkeruutta, kun myimme sen ja nyt siellä asustaa jotkin muut, talossa ja pihalla, jonne me istutimme omenapuut ja muut taimet. Eihän tälle mitään voi, on tästäkin jo muutama tai viisi vuotta aikaa, mutta kaipaan juuri tuota taloa, kotia, niin paljon! :(

  • ylös 5
  • alas 1

Kommentit (3)

Vierailija

Ei ole. En ole koskaan ollut taipuvainen kiintymään tavaroihin tai taloihin. Minulle on helppoa muuttaa, tai vaikka myydä koko omaisuus ja aloittaa alusta jossain muualla. Ei ole mitään erityistä kotipaikkaa saati -taloa, mitä edes muistelisin koskaan. Koti on siellä missä kulloinkin asun.

Vierailija

Bingo! Lapsuuteni/nuoruuteni kesähuvila. Olen 50+v ja ajoin tänäkin kesänä tuon paikan ohi vain nähdäkseni talon ja rannan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ei nyt varsinaisesti jouduttu luopumaan mutta hulluuksissamme tehtiin 12v sitten tarjous nykyisen talon tontista. Jos olisimme jääneet tuohon 1 ihanaan taloon olisimme nyt velattomia...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla