Miksi majoneesia mollataan?
Siihen kuuluu kananmunaa, öljyä, mausteita.
Mikä näistä on se, joka tekee sen huonoksi?
Kommentit (13)
Tajuatko miten paljon sitä öljyä tulee?
Vegaanit valittaa, koska kananmuna.
Vierailija kirjoitti:
Tajuatko miten paljon sitä öljyä tulee?
Tajuan, mutta mitä sinä tarkoitat kysymykselläsi?
Usein se on tehty rypsiöljyyn, niin se. Itse teen miedosta oliiviöljystä, kananmunasta ja mausteista.
Väärin mollata majoneesia, kastikkeiden eliittiä.
Majoneesi on tosi jees! Ranskisten kanssa, hampurilaisen valissa, mausteisen ruoan sivussa... nam!
En ymmärrä. Syön tälläkin hetkellä majoneesia pakastepitsan kanssa.
Kalorit ovat tosi terveellisiä. Ne ehkäisevät mm. nälkäkuolemaa.
Vierailija kirjoitti:
Usein se on tehty rypsiöljyyn, niin se. Itse teen miedosta oliiviöljystä, kananmunasta ja mausteista.
Sehän on tehty ihan siitä, mistä sinä haluat. Ei tarvii ohjeita kirjaimellisesti noudattaa.
Vierailija kirjoitti:
Vegaanit valittaa, koska kananmuna.
Aevan munatonta potaskaa!
Munatonta majoneesia löytyy peruskaupoistakin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Usein se on tehty rypsiöljyyn, niin se. Itse teen miedosta oliiviöljystä, kananmunasta ja mausteista.
Sehän on tehty ihan siitä, mistä sinä haluat. Ei tarvii ohjeita kirjaimellisesti noudattaa.
No kuule niinpä saan. Ohhoh. Mutta valmismajoneesit yleensä ollaan tehty johonkin sellaiseen öljyyn mihin en itse sitä tekisi. Taidankin laittaa valmistajille vinkkiä, että voisivat tehdä sen niin kuin MINÄ haluan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tajuatko miten paljon sitä öljyä tulee?
Tajuan, mutta mitä sinä tarkoitat kysymykselläsi?
Kananmuna, öljy ja mausteet.