Pelkäätkö koko ajan, että vauvalle sattuu jotakin? 3 viisasta neuvoa

Pelko pois: hän on turvassa. Kuva: 123rf

”En pysty nauttimaan vauva-ajasta, koska huolehdin jatkuvasti. En uskalla jättää vauvaa edes isän hoitoon”, tuore äiti kirjoittaa.Lue koko juttu

Kommentit (2)

Vierailija

Hei ihan hyvä vaihtoehto vauva-ajan pelkoihin on hakea apua varhaisen vuorovaikutuksen ammattilaisilta, esim. perheneuvoloiden terapeuttisesta vauvaperhetyöstä, pikkulapsipsykiatrisesta tiimistä tai varhaisen vuorovaikutuksen psykoterapiasta (mikä on myös kelan kuntoutuspsykoterapiamuoto)! Apua on oikeasti saatavilla!

Vierailija

se on sellasta vauvan kanssa. Näen öisin painajaisia että tiputaisin häntä ja säpsähdän hereille ja paniikissa etsin vauvani vierestäni, vaikka hän onkin (tietenkin) turvallisesti omassa sängyssään tuhisemassa, eikä hänellä ole mitään hätää.

Tää on kai vaan osa siitä että yhtäkkiä on sellainen pikku-ihminen, joka on täysin riippuvainen susta ja jonka rakastat enemmän kuin voi sanoin kuvailla. 

Toinen puoli on että toi uskomaton ilo kun pienokainen hymyilee tai oppii vaikka jotain uutta. Tai sitten nukkuu vaan tyytyväisenä sylissäni :)

Pitää vaan oppia arvostamaan molemmat puolet vauva-ajasta omalla tavallaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat