Vierailija

Mikä oli hänen rikoksensa, jonka vuoksi perint evättiin? mietityttää, koska tiedän yhden tapauksen ja mietin kuinka rankka rikoksen on oltava näissä tapauksissa..

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Vierailija

Tiedän,liikaa velkaa ja veropetoksia,kun olu perillisiä enemmänkin nii pullautettu porukasta.

Vierailija

No oikeastaan ei ole evätty testamentilla tai oikeudessa, vaan hoidettiin homma muuten. Setäni oli kamala ihminen, emme vieläkään ymmärrä, miten hänestä sellainen tuli. Emme keksi muuta syytä kuin viinan.

Ensin tehtiin perinnönjako isoisän jäljiltä. Eli tila myytiin ja rahat jaettiin mummun ja perillisten kesken. Mummu lahjoitti kaikessa hiljaisuudessa oman osuutensa muille lapsilleen ja niille sedän lapsille lahjakirjalla. Setäni oli alkoholisti lapsensa hylännyt vaimonhakkaaja, joka joi isänperintönsä melko vauhdilla, ja jolle myöskään oman äidin eläkepäivä ei ollut muuta kuin omaan juomiseen = kävi nostelemassa seinälle äitiään rahat saadakseen. Tuttu lääkäri kirjoitti mummulle paperit, joiden perusteella yksi tyttäristä otti mummun raha-asiat hoitaakseen, mummu muutettiin 500 km päähän ja pääsi eroon tästä mustasta lampaastaan.

Olisi tuo juoppohullu tietenkin voinut vaatia lahjan ennakkoperintönä huomioon ottamista tms., mutta ehti kuolla pois ennen äitiään ja mummu luotti siihen, ettei se tyhmä sitä tajua. Setä haudattiin suvun hautaan, ilman nimeä kivessä. Muistan hänet nuorena iloisena poikana, jonka käytöksen ja aivot tuhosi viina. Kerran näin hänet puliporukassa, ei tunnistanut minua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla