Vierailija

En kattonut tarpeeksi pankkitiliä kun palkkakin tuli ja nyt on vuokranmaksu 15 päivä voi itku... Kun halusin ostaa kaikenlaista pientä jotain uusia vaatteita ja sellasta niin nyt katoin ja siellä on ihan liian vähän enään. Mitä sanon vuokranantajalle?? Voikohan ne joustaa vähän...kun tää tilanne tuli ihan yllättäen... ja vanhemmillakaan ei oo niin paljon että voisivat auttaa :(

 • ylös 3
 • alas 88

Sivut

Kommentit (32)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Saattaa ymmärtää kerran jos pyydät kauniisti. Mutta toista kertaa ei ymmärrä. Nyt tiukkana rahan kanssa!

 • ylös 34
 • alas 2
Vierailija

itku oon ihan paniikissa.. .olin vielä ajatellut laittavani osan säästöön, mutta sitten kävin pari kertaa viihteellä ja vähän hemmottelin itteäni ja kotiutin muutaman unelman.. 

mietin että jos otan tollasen pikavipin ja maksan sitten seuraavasta palkasta sen takas niin mistä kannattaa ottaa??

 • ylös 3
 • alas 60
Vierailija

Kerran ehkä ymmärtäisin, jos on aikaisemmin maksanut ajallaan ja on järkevä suunnitelma kuinka aikoo hoitaa rästin ja myös tulevan vuokran. Ensi kuun vuokra pitäisi olla ajallaan tilillä ja rästi maksettuna. Edellä mainittu onnistuisi pitkäaikaisen vuokralaisen kanssa ei uuden.

 • ylös 14
 • alas 0
Vierailija

Anteeksi vain, mutta kuulostat aika lapselliselta. Meillä oli myös yksi tuollainen vuokralainen sijoitusasunnossamme. Kyseli vähän väliä joustoa vuokranmaksuun kun oli shoppaillut rahansa. Kerran joustettiin, mutta koska siitä jouston kyselystä tuli sitten tapa, niin ei enää toista kertaa. En tiedä mistä kaapi rahat sitten kokoon. 

Mikä nykynuorisossa on vialla, kun ei ymmärretä, että ensin maksetaan vuokrat ja muut pakolliset asiat ja sitten vasta shoppaillaan ja juhlitaan.

 • ylös 38
 • alas 0
Vierailija

Millaisia unelmia kotiutit? Älä välitä, kyllä moni av-mammakin rahapulaharmitustaan purkaa ... niin, nettishoppailuun. Alat olla ytimessä ;)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Paljonko puuttuu ?

223 euroo.. oikeesti en ymmärrä mihin kaikki rahat meni!! osassa ihanuuksista mitä kotiutin on kyllä viel hintalaput vaikka oon käyttäny niitä ja kuitit tallessa... jos palauttaisin ne kun ei niistä huomaa että vähän käytin! ja taskunpohjalta löysin jo 3,75 joten enään alle 220 jäljel.

koska tollaset pikavipit on kyllä aika huono idea. katoin että noissahan on ihan hirveästi jotain kuluja ja muuta turhaa maksettavaa, mut toisaalta tarvin kyl sen rahan oikeesti ylihuomiseks..

 • ylös 2
 • alas 17
Vierailija

Kukaan, painotan ja alleviivaan, ei kukaan, joka on jotenkin pulassa raha-asioissa, ei ryhdy noudattamaan neuvoani. Ei ennen eikä jatkossakaan. Neuvo on varsin yksinkertainen mutta rankka: menojen ja tulojen seuranta. Miinusta vai plussaa kuun lopussa? Budjetti eri asioille kuukausittain. Käteisen käyttö. No, ei kelpaa? Kerrotko miksi ei? Siksikö, että näyttäisi idioottimaiselta omat kulutustavat? Ei ole hyvä syy muuhun kuin tapojen muuttamiseen.  

Vierailija

Hei! En maksa vuokraa tässä kuussa. Uskon että pärjäät ilman tätä summaa. Minä sen sijaan en pärjää, taloudellinen tilanteeni on äärimmäisen huono. Maksut jatkuvat entiseen tapaan ensi kuussa

Yhteistyöterveisin

Vuokralainen

 • ylös 9
 • alas 10
Vierailija

Joudut varmaan maksamaan luonnossa jos rahaa ei ole. Meinaatko että se antaa sun asua kuukauden ilmatteeks.

Vierailija

Tiedätkös miten aikuiset ihmiset toimivat kun saavat palkan?

No maksavat ensin vuokran, veden ja sähkön. Sitten voi loput pistää mihin haluaa.

Soita sille vuokranantajalle ja kysy voitko maksaa vuokran seuraavasta tilistä tai maksa osa nyt siitä mitä sulla on jäljellä.

 • ylös 17
 • alas 0
Vierailija

Se on sinun ongelmasi mistä rahat hankit. Vain täysi idiootti tekee noin ja sitten vielä edes harkitsee anelevansa joustoa vuokranantajalta. Sen voisi jotenkin ymmärtää, jos olisi tullut vaikka jokin sairaus tms. minkä takia rahaa olisi mennyt paljon, mutta tuollaista tyhjäpäistä shoppailua en ainakaan itse vuokranantajana katsoisi millään tavalla lieventäväksi asiaksi.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla