Vierailija

Aiotteko hyödyntää Itiksen tarjoukset?

http://itis.fi/fi/ajankohtaista/hyvaa-ramadania

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (14)

Vierailija

Tuollahan myydään mekkoja alennuksella Ramadanin aikana. Rasistisen loukkaavaa. Burkat pitäisi olla tarjouksessa.

Vierailija

Kas kun ei "erä kauniita burkhia -50%".

Mihin helvettiin tätä kaunista lhienoa maata ollaan viemässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Hyvää Ramadania | Happy Ramadan | Ramadan Wanaagsan | رمضان كريم | Glad Ramadan | رمضان كريم | HOŞGELDIN YA ŞEHR-I RAMAZAN | ماه رمضان مبارک  | ره مه زان بيروز

Vierailija

"4. Paasto on pakollista kaikille terveille aikuisille. Esimerkiksi raskaana olevien naisten ei ole pakko paastota."

Joo, ei ole pakko paastota raskaana ollessaan 21 tuntia! Lähti-Itäkeskus voisi lisätä infoon, että myöskään kuukautisten aikana ei tarvitse paastota, koska nainen on silloin epäpuhdas, niin puhdistautumisesta paaston avulla ei ole "hyötyä".

Vierailija

Onko Itäkeskus auki auringon laskettua? Onneksi aukiolot ovat vapautuneet, niin saadaan kansanosa ruokittua.

Vierailija

Itis on nyt selvästi hyväksynyt vain sen tosiasian että täällä on paljon maahanmuuttajia ja he muodostavat myös ison osan Itiksen asiakaskunnasta. Ei maahanmuuttajat ole pelkästään niitä kahviloissa istuvia miehiä vaan kyllä hakin ostavat lapsilleen vaatteita, leluja, kenkiä ja itselleen myöskin vaatteita, kosmetiikkaa, kodin hankintoja. Minä en lopeta Itiksessä käymistä sen takia että se vilisee maahanmuuttajia ja toivottavasti ei lopeta ketään muukaan. Ostan tavarat ja tuotteet sieltä mistä saan ne kätevimmin ja läheltä. Itiksessä on erittäin hyvä kauppavalikoima.  Olisi ehkä aika hullua Itikseltä olla "kosiskelematta" maahanmuuttajia sillä heitä täällä Idässä vain on paljon.  Onhan Itiksessä usein myös kampanjoita jotka eivät ole mitenkään suunnattuja maahanmuuttajille.

Vierailija

Toivottavasti moni lopettaa. Ällöttävää, että vilisee..täällä jo edellisessä tämän aiheen ketjussa moni sanoi lopettavansa.

Vierailija

Olkoon kukin mitä mieltä tahansa, mutta nuo Facebook-kommentit ovat oksettavia. Miten typeriä voivat ihmiset olla, kun laukovat julkisella sivulla omalla naamallaan ja koko nimellään tuollaista?

Vierailija

Kickissä meikit -20% nyt onkin hyvä aika päivittää meikkipussin sisältöä. Kyllä näitä tarjouksia muutkin kuin muslimit saavat käyttää.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla