Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
apua

Meneekö pyykit pilalle, jos pesee niin ettei linkoa? Eli täysin vettä valuvana pois koneesta.. Yleensä pesen käsin, mutta sitäkään ei vuosia putkeen jaksais kun tehnyt jo 1,5v. Puristan kuivaksi kun tulee koneesta. Kestää toki kauan kuivua mutta menettääkö muotoa? En siis oo nyt kun vaan sellasia turhia yöpaitoja pessyt tollee ilman linkousta.

Toinen vaihtoehto pestä kaikki 60 asteessa (kone ei linkoa 40 asteessa, mutta 60 asteessa kyllä), mutta siitä oon kuullut niiiin paljon huonoa ja pilalle menneitä vaatteita että en taida uskaltaa.. Paitsi ehkä tallihupparit kestäis 60 asteen? Vai?

Ja joo o, haluaisin muuttaa koska pyykinpesukone ei mahdu ja pyykkituvassa noin surkea pesukone.. Mutta kun ei ole varaa vielä niin hintavaan kämppään jossa viihtyisin, tää asunto oli oikee löydös, tyhmänä vaan en tajunnut mennä tarkistamaan pyykkitupaa ennen sopparin allekirjottamista.

Kommentit (3)

Vierailija

Siis onko taloyhtiön kone tuollainen?? Soita kiinteistöhuoltoon. 

Ja kyllä minä pesen suurimman osan pyykistä 60 asteen ohjelmalla, ja aika harvoin mitään menee pilalle..hikikin haihtuu ja lika.

Vierailija

Onko koneessa erikseen linkousohjelmaa? Kuudessa kympissä voi pestä puuvillaa, tosin saattaa hieman kutistua. Elastaani tms. keinokuidut eivät varmaan tykkää kuumasta. Pese kaikki, minkä suinkin uskallat kuudessa kympissä, eihän tuollaista käsin puristelua jaksa! Vaan ei kai pyykki pilalle mene ilman linkousta, muttaa kuivattaessa voi venähtää, jos jätät roikkumaan huonosti. Tasokuivaus? Vie hulluna tilaa kyllä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Aloittaja

Taloyhtiön pesutuvan kone joo tollanen. Ei oo mikää huoltomiehen homma vaan varmaan ikuisuuden ollu sellanen ku seinällä laput joltain vuodelta kivi (oikeesti tosi vanhat laput ja siis niissä jo lukee että ei linkoa 40 ohjelmassa).

Ei ole linkousta erikseen, oliski. Joo tasokuivaukselle ei kyllä oo tilaa. Huoh. Ehkä vaan sitten pesen käsin. Paitsi tallivaatteet voisin uskaltaa kokeilla 60 asteessa (entä farkut??). Ja joo ajattelinkin että varmaan venyy sitten kun litimärkänä laittaa roikkumaan.. Voi harmin harmi, no ehkä vielä joskus vuoden päästä olis vara muuttaa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla