Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mitä ajattelet minusta pelkän otsikon perusteella?

Sivut

Kommentit (34)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Et osaa sitoutua vaan luulet löytäväni vielä paremman. Tai valintakriteerisi ovat vääriä ja alat alun alkaenkin seukkaamaan itsellesi väärän ihmisen kanssa. Et tunne itseäsi.

Vierailija

Et uskalla kohdata aikuista naista, joka haastaisi sinut kasvamaan. Siksi pitäydyt itseäsi nuoremmissa; pelkäät siis joutuvasi / pääseväsi suhteeseen ihmisen kanssa, jonka yläpuolella et koe olevasi.

Vierailija

Pelkän otsikon perusteella ajattelen, että sulla on huono itsetunto, jota yrität pönkittää seurustelemalla vain sellaisten naisten kanssa, joiden yläpuolella tunnet olevasi.

Vierailija

Valitset varmaankin seurustelukumppanin väärästä paikasta. Moni alle 25-vuotias nainen haluaa vielä bilettää ja elää suht vapaata elämää. Olet ollut heille todennäköisesti vain lyhyen ajan seurustelukumppani. Haluaisitko pitkän parisuhteen, naimisiin, lapsia? Jos näin on, niin sinun täytyy yrittää etsiä sellainen nainen, joka on valmis vakiintumaan. Todennäköisempää on löytää tällainen nainen noin 25-30-vuotiaista naisista, joilla on jo työelämä aluillaan ja ollaan valmiita vihdoin hankkimaan niitä lapsia. Jos sinua ei itseäsikään kiinnosta kuin lyhyet seurustelut etkä etsi vakavampaa, niin eihän tuossa mitään ongelmaa ole.

Vierailija

En nyt tuon perusteella vielä mitään, mutta kun nyt varta vasten kysytään niin ajattelen, että olet kuin yksi kaverini. Täyttää 40 mutta ei ole koskaan ollut yli 25-vuotiaan kanssa, suhteita on lukuisia ja naimisissakin ollut kaksi kertaa. Nyt kolmas liitto 22-vuotiaan kanssa.

Tämä on sellainen vähän yksinkertainen hemmo, mutta ihan hyvä tyyppi ja omalla alallaan (ei vaadi järjen käyttöä) arvostettu. Mukavan näköinen joten nuoret tytöt ovat vielä tykänneet. 20 vuoden päästä voi olla eri juttu. Hän on samalla aaltopituudella parikymppisten mimmien kanssa. Ainoa mitä joskus ihmettelen ovat ne tytöt joista osa lähtee alttarillekin asti, eikö heitä haittaa kun etukäteen on tiedossa, ettei suhde voi kestää paria vuotta kauempaa? Vaikka ei kai nykyään olla yhdessä sillä ajatuksella että se on pysyvää.

Vierailija

Etkö ole koskaan halunnut mitään pysyvämpää? Koska ei nuo sun "pitkät" suhteet kovin montaa vuotta ole voineet kestää, jos nainen automaattisesti lempataan tämän täyttäessä 25.

Vierailija

Suoraan sanoen ihmettelen, että miksi edes harrastat parisuhteita. Jos pillua tulee noin helposti ovista ja ikkunoista, niin miksi tuhlata aina pari vuotta yhden naisen kanssa nysväämiseen? Tämä tuli ensimmäisenä mieleen :D Olen kai liikaa ollut tällä palstalla, kun pidän miehiä tällaisia pillun perässä juoksijoina :D

Vierailija

En oikein mitään syvällisempää näin äkkiseltään. Mutta jos tutustuisimme parisuhdemielessä (mikä on epätodennäköistä, koska olen 30-vuotias ja vieläpä pari-kolme vuotta itseäni nuorempiin kallellaan :D) niin kavahtaisin tietoa mielessäni, herättäisi ennakkoluuloja, jostain syystä epäilisin sinua yksinkertaiseksi.

Vierailija

Sanoisin, että elät unelmaelämää! Kukapa ei haluaisi kokea suhteessaan uudelleen ja uudelleen ne muutamat suhteen ensivuodet, kun nainen oli nuori ja kiihkeä. Nauti jokaisesta työnnöstä, veli!

Kokeile

Et sitten tiedä naisista mitään.Naisen pitää olla yli 30v ennen kuin hän osaa olla nainen.Vasta silloin nainenkin osaa nauttia.Jos siis tarkoitetaan seksiä.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla