Vierailija

Joillakin miehillähän on iso fetissi isoja rintoja kohtaan. Huomaatteko isorintaiset, jos mies lähestyy teitä vain ja ainoastaan isojen rintojen vuoksi välittämättä yhtään luonteestasi? Millä tavalla nämä lähestymiset eroavat miehistä, jotka lähestyvät teitä siksi, että olette yleisesti ottaen jotenkin kiinnittäneet huomion kauneudella ja olemuksellanne eikä vain rintojen koolla? Voisitteko seurustella miehen kanssa, joka haluaa nimenomaan isorintaisen naisen vai koetteko sen jotenkin halveeraavana? Mietin tätä lähinnä siksi, kun pienirintaisille naisillehan sellainen mies, joka tykkää nimenomaan vain pienistä rinnoissa, on lähes lottovoitto.

Kommentit (7)

Vierailija

Joo, myös peppufetisistit ovat perässä kiinni (heh), koska sekin on iso. Kyllä sen huomaa aika nopeasti, kiinnostaako toista pelkkä vartalo vai muutenkin. Ei ne tissien tai pyllyn perässä juoksijat jaksa kauheen pitkään keskustella ja tutustua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Olen keskikokoiset rinnat omistavana testannut asiaa täytteiden avulla ja joka kerralla sama huomio: miehet tulevat juttelemaan moninkertaisesti enemmän kun rintani näyttävät isommilta. Kyseessä eivät ole pelkkää seksiseuraa etsivät miehet vaan myös minusta ainakin jollain tasolla vakammassa mielessä kiinnostuneet.

Vierailija

Ei, vain yksi mies vuosikymmenten mittaan on hurmaantunut ( vain?) rintoihin. No, ehkä joku satunnainen ihailija, mutta yksikään pitkäaikainen miesystävä ei ole ollut erikoisen kiinnostunut juuri rinnoista.

Vierailija

Ei mulle tule miehet yhtään juttelemaan, vaikka olen 70F. Tosin olen muuten aika maatiaisen näköinen, eiköhän tissimiehilläkin ole joku naamaraja ja taso.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla