Vierailija

En osaa itse jotenkin ajatella että mies olis mut raiskannut. Mutta ystäväni mukaan kertomani on raiskaus.. Hän siis tuli yksi ilta humalassa kotiin ja istuin sohvalla kattelemassa leffaa. Siinä tuli päälleni lääppimään ja pussailemaan. Sanoin että en jaksaisi nyt mitään. Siinä yritti kosketella ja rupes antaa suuseksiä (Jospa sillä vaikka lämpenisin). Sanoin että ei auta nyt mikään en oikeasti jaksa nyt, ja mies vaan työntyy sisälle vaikka vähän estelin. Vielä yritän sanoa että ei oikeesti nyt tee mieli ja yritin jopa lähteä alta pois. En päässyt edes pois. Sitten kääntää mut jossain vaiheessa toistepäin ja ottaa takaapäin. Oli vaikea päästä pois, kun oltiin sohvalla ja selkänoja edessä. Mies myös piti vähän jollain tapaa kiinni. Sai hommansa sit hoidettua..

Onko kellään samantapaisia kokemuksia parisuhteessa?

Enkä ole mikään provo ja en liity millään tapaa tohon yhteen "onko sinut raiskattu keskusteluun"...tuli itselle vaan mieleen että voisin täällä saada joitain muita näkökulmia tähän asiaan ja vertaistukea.

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ei ole käsitykseni normaalista seksistä. Mutta minun on vain vaikea pitää tuota kunnon raiskauksena, kun se oli kuitenkin rakas mieheni..
Ap

Vierailija

Voiko tuo pahentua ja voiko kuvioon tulla väkivaltaa? Onko muilla kokemuksia? Voiko mies tehdä noin vain kerran ja suhde jatkuu vaan normaalisti?
Ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla