Vierailija

Olen yrittänyt sanoa, että ei ole enää hauskaa, mutta hän jatkaa silti. Rajansa kaikella... En enää pysty olemaan rennosti hänen seurassaan. :(

Yhdenkin kerran sattui pahasti, kun hän oli laittanut keittiön kaappiin sellaisen jonkun hirviön pään ja säikähdin sitä ja huitasin vahingossa monta lasia ja kuppia lattialle. Meni sitten lasinsiruja siinä hötäkässä jalkaan.

Muita kepposia on mm pippuria tai suolaa kahvissa tai muussa mihin nuo ei kuulu. Ja vessan käsisuihku asetettu niin, että kun hanan avaa, saa vedet päälleen. Jne jne. En tajua miten tuo voi olla hänen mielestään edelleen hauskaa.

Kertokaa, miten saisin hänet ymmärtämään, että keppostelu ei ole enää hauskaa??

Sivut

Kommentit (47)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vakuuta sille useamman kuukauden ajan olevasi raskaana. Sitten kerro, et oliki vaa kepponen, ullatuus! Ehkä se sitte vähä aikuistuis.

Vierailija

Kuule tee hänelle samalla tavalla.... naura  päälle niin, että pissat on housussa..... ei se nilkki ennen huomaa miltä se tuntuu, ellet anna samalla mitalla.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Hanki huumorintaju :D Loistavia

Huumoria ja kepposia saa olla, mutta siinä menee raja, että toinen satuttaa itsensä kepposten vuoksi.

Vierailija

Klassisia on nämä sukupuolitaudeista ja HIVista kertomiset tai sitten se, että kämppä on irtisanottu tai sovi yhteinen kiva reissu jonnekin, lupaa tulla lentokentälle ja anna sen odotella siellä (tietenkään mitään lippuja ei ole).

Vierailija

Oletteko puhuneet tästä ihan ajan kanssa alas istuen? Jos olette ja hän silti jatkaa, kertoo se mielestäni kunnioituksen puutteesta sinua kohtaan.

Vierailija

Kostoista tuollainen vaan innostuu. Laita nukkumaan sohvalle tuollaisen jälkeen tai ainakin osoita se viemällä hänen vuodevaatteet sinne, kun tuota jatkossa tapahtuu. Tai joku vastaava selkeä yhdenmukainen seuraamus. Kun seuraamus on samanlainen aina, hän ei saa iloa yllätyksellisyydestä.

Vierailija

Mikäs se oli se video, joka pyöri facessa jonkin aikaa sitten... se missä nainen liimasi keppostelijamiehensä palli- ja perskarvoista tuoliin kiinni...

En kyllä tollasta pikkupoikaa katselis. Sitä paitsi aika epäkunnioittavaa ja epäkypsää, jos huumori perustuu toiselle, eikä toisen kanssa nauramiseen.

Vierailija

Sano vakavasti, että kepposet ovat sinusta inhottavia etkä halua niiden jatkuvat enää. Että sulle tulee niistä paha mieli. Jos poikaystävä ei ymmärrä lopettaa, vaikka tietää, että sulle tulee paha mieli, voi olla aika harkita lähtemistä.

Kuulostaa kyllä keskenkasvuiselta, mutta silloin on vielä toivoa aikuistumisesta. Jos taas kyse on jostain 35-vuotiaasta niin miettisin, miten ei ole oppinut tähän mennessä ja meneekö viesti perille nytkään.

Vierailija

Käsket nyt tiukkaan sävyyn lopettamaan tai soitat hänen äidille! Kivaa ei saa missään nimessä olla vaan kaikkea kurjaa ja negatiivistä pitää korostaa!

Me ollaan jo lähes viisikymppisiä ja ollaan saatu olla aikuisia ihan tarpeeksi niin teemme myös piloja ja joskus saattaa vähän sattuakin ja osataan pyytää anteeksi ja sanoa, että nyt taisi mennä vähän yli. 

Vierailija

Ekat kepposet oli vielä ihan hauskoja, mutta nykyään poikaystävä keppostelee ihan koko ajan, joudun koko ajan olemaan varpaillani kun mietin, että mistä seuraavaksi saan jotain päälleni jne. Hän saattaa myös esim kesken pussailun yhtäkkiä työntää sormet korviini, se oikeasti sattuu. Mutta naurut saan vain päälle. Ja minua ärsyttää esim. ruoan tai juomien pilaaminen liialla pippurilla tms keppostelun merkeissä. Ihan haaskausta.

Ap

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla