Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tänään ekaa kertaa menossa ja mietin että millainen se tilanne on. Tiedän että se on auditoriossa, isossa tilassa missä muutkin oppilaat uusivat kokeita. Mistä opettajat tietävät kuka uusii mitäkin? Uusin matikan kokeen ja tarvin siihen laskinta, otanko oman vai pitääkö käyttää koulun?

Kommentit (5)

Vierailija

Oma laskin tietenkin. Olethan siis ilmoittanut ohjeiden mukaan kyseisen aineen opettajalle uusinnasta? Se opettaja on laittanut kirjekuoreen tai muovitaskuun kokeesi ja nimesi siihen päälle. Valvova opettaja vain jakaa nämä kokeet nimen perusteella ja valvoo koetilannetta. Kun palautat kokeen, sinun on todistettava henkilöllisyytesi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tarvitset oman laskimen. Koska olet ilmoittautunut etukäteen, siellä on kirjekuori jossa on sun nimi, ja haet sen kirjekuoren sieltä edestä kun sun nimi mainitaan. Jos porukkaa on paljon, voi olla että se on jaettu kahtia, jolloin auditorion ovessa on lappu, josta löytää oman nimen perusteella sen luokan jossa tentti pidetään.

Vinkki; aina kun ilmoittaudut uusintatenttiin, ota kuvakaappaus ilmoittautumisestasi ja tulosta se. Ei ole mitenkään tavatonta, että se ilmoittautuminen on hävinnut jonnekin. Asiaa auttaa, kun sulla on todiste siitä mukana. Minulle kävi niin, että tenttini oli hävinnyt. Kun kuitenkin pystyin todistamaan että olin ilmoittautunut ajoissa, valvoja kopioi minulle saman tentin mitä muutkin samasta kurssista olivat tulleet suorittamaan, ja sain tentin tehtyä.

Vierailija

Olethan ilmoittautunut ajoissa kokeeseen että maikka ehtii valmistella koekysymykset?

Kokeeseen mennessäsi sanot nimesi, niin valvoja antaa sulle oikeat koepaperit. Oma laskin+kynä ym. pitää olla. Ainakin meillä uusintakoe kestää 4 tuntia, poistua saa vissiin puolen tunnin tai tunnin jälkeen. Kun palautat kokeen, näytät henkkarit valvojalle ja laitat kuittauksen läsnäolopaperiin.

Vierailija

Meillä kokoonnuttiin auditorion eteen ja aakkosjärjestyksessä pyysivät saliin, ovelta sai omalla nimellä merkityn kuoren. Auditoriossa paikat täytettiin sarjatyönä edestä alkaen, joka toiselle paikalle istumaan. Sitten kun kaikki olivat salissa ja kaikki ok, annettiin lupa avata kuoret. Tarvitset normaalit tenttikamat ja varmaan laskimenkin, ellei käytäntö ole toinen teidän koulussanne. Henkkarit on syytä olla myös, jos tarkastavat henkilöllisyyden. Pitää ehkä myös muistaa oma opiskelijanumero tms.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla