Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
A-P Nikkola

Jos kotona ei saa...

1. Menin viiskymppisen naisen työpaikalle illalla, vedin housut sovitusti tankoon ja runkkasin. Hetken kuluttua hänkin ryhtyi samaan puuhaan. Hän pyyhki spermani neukkarin pöydältä. Ei pantu varsinaisesti.
2. Sovittiin sokkotreffit metsän siimekseen lihavan viisikymppisen naisen kanssa. Laskin housut ja hän hyväili kaluani pehmeillä sormillaan. Pettingiä. Samaa myöhemmin hänen luonaan, lopulta myös akti.
3. Reilu nelikymppinen Elovena otti suihin iltalenkillä pienen lähiön reunalla. suuudeltiin, koskettelin rintoja ja pillua.
4. Oikein lihava 25-vuotias tyttö kutsui kotiinsa. Niin lihava, ettei peppukaan ollut enää pepun muotoinen. Todella kiihottava tapaus ja ihanaa suutelemista. Runkkasin itseäni ja häntä isolla dildolla.
5. Jälleen lihava tapaus. Ensitreffit julkisella paikalla, sain jo silloin puristella tissejä. Seksiä eräässä taloyhtiön tilassa muutamaan otteeseen.
6. Kuusikymppinen nainen runkkasi mua olohuoneessaan. Melkein nussittiin, mutta jotenkin vedin puihin. Kyllä mä pääsääntöisesti panen ketä tahansa - naista.
7. Vajaa kuusikymppisen ruusuntuoksuisen naisen kanssa merenrannassa pettingiä.
8. Lihava opettaja samassa paikassa, spermat rinnoille. Oli suuremmat suunnitelmat, mutta eihän ne aina toteudu.
9. Leveöpeppuinen hoitsu samassa paikassa, pettingiä.
10. Nuoren yh:n sohvalla puristelua ja hyväilyä molempien farkkujen etumuksesta. Ihanan pieni peppu. Sai kalun kasvamaan suunnattomiin mittoihin.

Mikäs on sun historia?

Kommentit (5)

Vierailija

No olipa se Elovena tosi reilu! =)

Vajaan kuusikymppisen kanssa pelehtiminen ei oikein ole soveliasta. Pitäisi olla kummallakin olla täysi henkisen tason ymmärrys kun näihin puuhiin lähdetään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ap joo

11. 35-vuotias alistuva tytsä antoi takaapäin VR:n jättömaalla hiljaisessa kesäillassa. Runkkasin lopuksi spermat suoraan suuhun ja tyttö nieli joka tipan kiltisti ja pyyhki suupieliään.

Ap ehkä...

12. Pullukka kolmekymppinen yh, joka halusi rajuja otteita, vedin vain housut alas ja tyydytin itseäni häneen elementtikerrostalossa.
13. Lihava mielenterveyskuntoutuja metsässä keväisenä kauniina päivänö viltillä. Katosi ensin, kun runkkasin, sitten antoi lähetyssaarnaajassa.
14. L-kokoinen duunarimuija omassa makkarissaan pienen pakkaskävelyn ja sohvalla jauhamisen jälkeen. Tuntui samalta kuin nuorena.
15. Lihava viiskymppinen uranainen hyväili sohvalla, otti sängyssä jumalaisesti suihin ja antoi pillua.
16. Hoitsu, pulleahko, joka lähetteli tuhmia kuvia ensin, sitten päädyin nuolemaan ihanaa posliinipillua sohvalle.

Ukm35hki

Niin paljon mahtuu 20v historiaan etten edes muista..

Mutta yks mieleenpainuvin oli kesäyönä puistossa kolmevitonen blondi, jonka olin vartti aiemmin chatissa tavannut, otti syväkurkkuu yöllä puistonpenkillä Helsingissä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla