Vierailija

Ei Suomessa ole mitään, mitä Venäjä haluaisi. Venäjän väkiluku laskee ja se on yksi harvimmin asutuista maista. Ukrainan se halusi siksi, että sieltä tulisi kymmeniä miljoonia "venäläismäisiä" ihmisiä lisää Venäjän vaikutuspiiriin. Suomessa ei taasen ole yhtään mitään, mitä Venäjä haluaa.Suomessa ei puhuta Vnäjää ja meitä on vain reilu 5 miljoonaa ja maamme on mineraalitonta korpimaata. Ainoastaan joku Ahvenanmaa voisi olla itämeren sijaintinsa takia sellainen, mitä Venäjä voisi haluta laivastolleen.

Minusat on aivan naurettavaa, että poliitikot vauhkoavat Venäjästä, mutta päästävät kymmeniä tuhansia radikalisoituneita miehiä maahamme ja luovuttavat asuntonsa näille. Miten Venäjä voisi olla realistisempi uhka Suomelle kuin pakolaisinvaasio?

Kommentit (2)

Vierailija

Äläpäs jaksa trollailla. Suomessa on paljonkin asioita mitä Putleri haluaa ja kaikki ne liittyvät sotilaalliseen asemaan. Eli kyllähän Ahvenanmaa on ihan ykköskohde, mutta samalla tavalla koko suomenlahti (Suomi ja Viro) ovat tärkeitä Venäjän sotilaallisessa suunnittelusta Pietarin ja Kalingradin yhteyden takia. Tietysti sitten pohjoinen "ulottuvuus" on muuten tärkeä ja siellä puhutaankin sitten myös taloudellisista intresseistä vieläkin enemmän.

Toinen juttu onkin kokonaan se, että Venäjä on toki doktriininsa julistanut jossa se suojelee venäläisiä kaikkialla maailmassa ja aika paljon täällä Suomessakin venäläisiä löytyy ja "suojelu" on konkretisoitunut Venäjän eteläosissa aika karulla tavalla.

Vierailija

Ihan samalla tavalla puhuttiin toisen maailmansodan aattonakin.

Varustautumalla sotaan takaamme rauhan -tämä on maailmanhistoriassa moneen kertaan nähty. Ja parhaiten se onnistuu Naton täysjäsenenä koska ainoastaan siten on huoltovarmuus taattu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla