Vierailija

"Elä ja anna toistenkin elää" on mukava ajatus, mutta kolikon toinen puoli on raakaa välinpitämättömyyttä. Miltä teistä yksilönvapauden korostajista tuntuisi jos teidän tyttärenne kulkisi ympäri kaupunkia perseshortseissa rinnat paljaana, hengailisi huumediilereiden kanssa, ryyppäisi ja harrastaisi seksiä kenen kanssa vaan?
Siinä se suloinen yksilönvapaus.

Kommentit (8)

Vierailija

Yrität siis sanoa, että teinitytöt olisi huputettava julkisilla paikoilla tai suljettava kotiinsa tai että pitäisi perustaa jonkinlainen siveyspoliisi, joka mätkisi väärin pukeutuneita teinityttöjä risulla kintuille? Muistaakseni jossain meillekin koko ajan tutummaksi tulevassa valtiossa tehdään juuri noin, eikä toiminta rajoitu pelkästään teini-ikäisiin naispuolisiin ihmisiin.

Vierailija

Hmm, pukeutuminen on toki mautonta monilla teineillä, siihen voisivat vanhemmat puuttua napakammin. Mutta muuten en ymmärrä pointtiasi ollenkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Entäs teinipojat?

Istuvat sisällä kaihtimet kiinni pelaamassa tietokonepelejä tai katsomassa pornoa?

Tai pyörivät jengeissä ulkona varastelemassa ja polttelemassa pilveä?

Harrastamassa suojaamatonta seksiä tyttöjen kanssa?

Ihan yhtä stereotyyppisiä käsityksiä kuin mitä esitit tytöistä.

Vierailija

Huumediilerien kanssa ei tietenkään saa olla, mutta mun puolesta jokainen saa kulkea kuinka vähissä vaatteissa tahansa, kunhan sukupuolielimet ja peräaukko on suojattu hygienian takia. Mitä väliä?

Vierailija

AP:n esimerkki ei toimi. "Elä ja anna toistekin elää" ei toteudu mikäli henkilö sotkeutuisi huumebisnekseen, ryyppäisi (selvästi yli järkevän määrän) ja harrastaisi seksiä jokaisen kanssa. Tämä aiheuttaisi (toddenäköisesti) suunnatonta huolta vanhemmille ja näin  heikentäisi heidän vapauttaa elää. Suojaamaton seksi kaikkien kanssa taas levittää sukupuolitauteja, jälleen rajottaen muiden vapauttaa elää tartuttamalla heidät.
Vapaus on illuusio ja utopia. Sitä voidaan toteuttaa vain tietyn verran.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla