Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Koska he haluavat tuntea itsensä voimakkaaksi, kun pääsee alistamaan naista, jolla on elämänkokemusta ja joka otetaan tosi elämässä paljon vakavammin, kuin esim 18v pojankloppi.

Sitä voi verrata esim. siihen, kun hiekkalaatikolla vedät lättyyn 2v vanhempaa poikaa. Tai kun ala-asteella kakkosluokkalaisena vedät kaikkien nähden lättyyn 6. luokkalaista.

Kummassakin tapauksekssa vanhempaa arvostetaan ja kunnioitetaan enemmän.. Heidät otetaan vakavasti ja he ovat "tavallaan" liidereitä, kunnes nuorempi alistaa.

Mies haluaa kaataa sen takia vanhemman naisen ja kehua kavereille.

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eiköhän kyse ole siitä, että halutaan kokemuksia. Kokemuksia saa varmaan parhaiten kokeneelta naiselta, jotka kuulemma ovat sängyssä estottomampia kuin nuoremmat. Vanhemmat naiset eivät myöskään ole niin ilkeitä ja nirppanokkaisia kuin nuoremmat. Pornollakin on varmasti iso osa tässä MILF:ien haluamisessa.

Terveisin Naispelko22

SE ON LOPPU NYT

Vierailija

Aika surullista ajatella seksin olevan alistamista. Ehkä ap joskus vielä saa seksiä, niin ymmärtää mitä seksi oikeasti on. :)

Vierailija

varttuneempien naisten kanssa seksi on ylivoimaisesti hauskempaa ja parempaa. en yhtään ihmettele miksi seksi paranee iän myötä. seksin ei kuulu olla vakavaa.

Vierailija

Voi miten surullinen aloitus.

Että on miehiä, jotka kuvittelevat seksin olevan valtapeliä, alistamista ja "lättyyn vetämistä" - en ihmettele, jos on vaikea löytää seksiseuraa saati parisuhdetta. :(

Vierailija

Vaikka tykkäänkin olla seksissä se hallitsevampi ja määrävämpi osapuoli, tykkään kypsemmistä naisista ihan muista syistä. Vanhemmat naiset ovat useimmiten rennompia  ja mukavempia ihmisinä, ja he todella osaavat nauttia seksistä. 

Vierailija

Vanhempi nainen tuskin uikuttaa sun muka alistamana, onhan hän kokenut jo paljon. Ajattelee korkeintaan että annetaampa nuoren kollin pullistella voimantunnossaan :D

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla