Vierailija

Nehän juuri keskittyvät asioihin kuten:

1) Miten sinun tulee pukeutua/elää/olla, jotta et olisi "vanhanaikainen" tai nolo "mokailija".
2) Miten kuntoilet jotta näytät hyvältä.
3) Miten meikata jotta näytät hyvältä.
4) Minkälainen parisuhteesi tulisi olla jotta sinulla olisi lupa olla onnellinen.
5) Minkälainen miehesi tulisi olla jotta hän olisi arvoisesi.
6) Miksi miehet ovat tyhmiä/naurettavia/lapsellisia.
7) Miten miellytät miehiä.

Nämä ovat juuri niitä lehtiä joita naiset haluavat lukea ja joista ovat valmiita maksamaan. Muinainen ex-avovaimoni oli noiden lehtien suurkuluttaja ja se kyllä näkyi. Muotivillitysten perässä juokseva. hirvittävän epävarma, aina laihduttamassa. Jatkuvasti tilaamassa jos jonkinlaista kemikaalia naamaansa. Aina kehittämässä jotain parisuhdekriisiä siitä kun minä en kohdellut häntä kuin hyvän miehen pitäisi Cosmopolitanin mukaan miestään kohdella.

Selailin noita lehtiä joskus vessanpöntöllä istuessani ja niiden tapa manipuloida lukijan haluja ja minäkuvaa oli hyvin selvä. Kohderyhmältä se ehkä jää huomaamatta, mutta ulkopuoliselta ei.

Jostain syystä feministit eivät kuitenkaan näe näitä naistenlehtiä minkäänlaisena patriarkaalisen yhteiskunnan sortomekanismina. Ehkä siksi että nämä lehdet edustavat feministä ajatusmaailmaa, jossa naisen on oltava feminististen ihanteiden mukainen*, päättäväinen, dominoiva, itsenäinen ja kunnianhimoinen **. Hänen on pyrittävä etenemään urallaan huipulle, jotta hänellä olisi varaa ostaa ansaitsemaansa laatua, sillä onhan hänen kelpuutettava vain laatua*** niin tuotteissaan kuin ihmissuhteissaan. Kaltaisellesi laatunaiselle pitää riittää vain laatu!

*) Tahtonaisen tyylikäs ja ajaton kampaus. Nyt vain 119,90€
**) Osoita päättäväisyytesi tällä trendikkäällä jakkupuvulla. Nyt vain 359,90€!
***) Huippulaatu. Nyt vain 99,90€!

Kommentit (2)

Vierailija

No. Eipä nuo miesten lehdet sen parempia ole. - Ei taida olla Aku Ankan voittanutta mikään... Vai osaisiko joku suositella minulle jotain hyvää lehteä..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla