Nillittäjä

Minä kieltäisin grillimausteen. Mikään muu yksittäinen tekijä ei ole pilannut niin monia ihan hyviä ruoka-annoksia kuin maanisen kokin tonneittain käyttämä ankea safkantappaja.
Olisko jollain muulla toista yhtä yhdentekevää marinan aiheita?

Sivut

Kommentit (37)

Vierailija

Semmoiset koirat, jotka metsästää eläimiä, menee niitten pesäkoloihin ja repii ne hengiltä ja tulee itse siinä samassa revityksi verille. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Onko puhelinmyynnillä yhteiskunnallista merkitystä? Eikä se taida olla vähäpätöinen. 

No tämä mikä on omassa asunnossa: Alas astil äpinäkyvällä lasilla  lasitetut parvekkeet. Kangaskaupoille pitäsi lähteä, mutta kun on vuokra-asunto, jossa en asu luultavasti kovin pitkään, en viitsi paljoa satsata. 

Vierailija

Cheek ja nillittäminen on yhteiskunnallisesti merkittäviä asioita eli ei kelpaa.

Kieltäisin jodittoman suolan käytön valmiselintarvikkeissa. Pieni yhteiskunnallinen merkitys mutta suuri ilo sille pienelle ryhmälle ihmisiä, joilla jodinpuute aiheuttaa oireet.

Vierailija

Kieltäisin pahantahtoisen juoruilun. Se tosin vaatisi pieniä muutoksia ihmisten yksityisyysasetuksiin, mutta kaikkeen tottuu ja päämäärä on tärkein. Esim. älypuhelimiin asennettaisiin sensori joka tunnistaa sen kun naapurinmiehen älynlahjoja mollataan tai koulukaverin vanhalle puhelimelle nauretaan ja tunnistettuaan ei-toivotun läpän laite ulvaisisi kerran kohtuullisella äänenvoimalla.
Seuraavasta rikkeestä volyymi nousisi ja äänen kesto pitenisi. Kolmannella kerralla laite sumuttaisi pippurisumutetta ja huutaisi niin pirusti "nyt loppui se paskanpuhuminen!" Lisäksi kaikki samassa tilassa olleet älypuhelimet menisivät ns. paskalukkoon 14 vuorokaudeksi.

Tällaisia tulee joskus ajateltua kun osun väärään aikaan iltapäiväkahville, ilmeisesti jotkut kollegat saavat lisäpuhtia työpäivään negatiivisuudesta, mua se ahdistaa ja tekisi mieli pestä niiden suut saippualla. Yleensä lähden kahveineni sisäpihalle positiivisten tupakoitsijoiden kanssa juttelemaan :)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Tupakan kieltäisin.

Laitoin miinuspeukun ihan siksi, että tupakka ei ole yhteiskunnan kannalta merkitykstön vähäpätöinen asia.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Paavo Väyrynen: saa mainita koska sillä ei enää onneksi enää ole mitään yhteiskunnallista merkitystä!

Älä nyt, Väyrysen puolue tulee pesemään persut mennen tullen seuraavissa eduskuntavaaleissa. Persuilla tosin ei ole mitään yhteiskunnallista merkitystä.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla