Vierailija

menin ostamaan pojalle takkia, sellaista joka on verkkokaupassa. Itiksen liikkeessä sanottiin et ei oo, mut keskustan liikkeestä löytyy. eipä löytynyt mulle housujaan, mut keskustan liikkeessä niitä on.

höh.

Kommentit (5)

Vierailija

Siellä on mielestäni huonosti kaikkea muutakin. Lisäksi paikka on mielestäni huonompi kuin aiempi. Turhan kaukana ja valikoiman ollessa noin suopea, tulee siellä käytyä vain harvoin.

Vierailija

Eipä stokkalta enää löydä oikein mitään muutakaan. Ennen sieltä löytyi melkein mitä vaan, nykyään on tilanne aivan naurettava. Viimeksi eilen jouduin toteamaan että tää firma alkaa olla mennyttä.  Kävin kysymässä niinkin eksoottista kapistusta kuin mikrokupu. Arvaas löytykö...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Jos sieltä varastetaan niin paljon vaatteita ettei siellä kannata pitää niitä?

Kerran katsoin siellä jotain normihintaisia takkeja mutta ne oli hälytinvaijereilla kiinni telineessä joten ei pystynyt sovitella eikä myyjiä näkynyt mailla halmeilla. Tuostakin on varmaan jo 5-6 vuotta.

En ymmärrä miksi Itiksessä edes on Stockmann. Siirtäisivät sen pois sieltä slummiläävästä.

Vierailija

Niiden nettikauppahan vasta naurettava on, ensin ei meinaa löytää mitään mutta sitten kun vihdoin löytää tuotteen niin kokoja ei ole saatavilla kuin XXS tai XXL. Jos lähtee tämän jäljeen turhautuneena keskustan Stokkalle niin siellä kaikkia kokoja esillä 10 kpl vähintään. Miksi pitää nettikauppaa jos sitä ei ylläpidetä sisällön suhteen eikä kokoja lisäillä kysynnän mukaan? Sitten kun ilmoitat nettikaupan chatti-ikkunassa henkilökunnalle että tuotteesta koot loppu että saisiko lisää, niin silti jäävät jankuttamaan että voinko auttaa muulla tavoin. No EI!!!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla