Vierailija

Jussi Hyöty on äärimmäisen fiksu kaveri, mutta Piitu on tollo. Nyt se luulee että Angry Birds on kohta kuin Disney kun yksi leffa on menestynyt, voi tsiisös!

Samoin alkoholipolitiikan liberalisoimisesta Piitu iloitsee. Siis haluaako hän ja kokoomus, että julkiset terveydenhuoltokulut lisääntyvät, sairauspoissalolot työelämästä lisääntyvät jne. jne.

Itsekin näen, että pienpanimoiden toiminnan helpottamisen ja festarivapautukset ovat ihan ok, mutta muutoin tuo alkoholimuutos menee ihan väärään suuntaan.

Lukekaa vaikka A-klinikkasäätiön kirjoitus, he varmasti tietävät mistä puhuvat:
http://www.a-klinikka.fi/arkisto/hallituspuolueiden-esitys-alkoholilains...

Kommentit (6)

Vierailija

Se on kyllä hämmästyttävän pihalla. Oikein hyvä esimerkki siitä mihin himalajan kokoinen ego ja täydellinen itsekritiikin puute johtaa. Tyyppi kuvittelee että kaikki mitä sillä päähän pälkähtää on väistämättä oikein, suorastaan absoluuttinen totuus. Henkinen laiskuus yhdistyneena pohjattomaan itseluottamukseen ei yleensä ole hyvä juttu.

Vierailija

Onko oletuksena että ihmiset ei noudata lakeja vai miksi limuviinojen kieltoa perustellaan alaikäisillä? Eihän alaikäiset saa missään tapauksessa ostaa viinaa kaupasta saati sitten alkosta. Jos taas oletetaan että ihmiset ei noudata kuitenkaan lakeja niin minkä hiton takia niitä säädetään kiihtyvällä tahdilla?

Ainakin meidän teiniaikaan alaikäiset osasivat sekoittaa viinan limuun joten ehkä kannattaisi kieltää sitten limut, mehut ja ylipäänsä kaikki mikä peittää viinan pahaa makua. Niin ja siiderit jotka maistuu paljon paremmalle kuin kalja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Piia-Nooran ajatusmaailma ennen oli paljon lepsumpi kuin nykyään. Ennen hän saattoi vain sanoa:
"Yhteiskunnan kuuluu turvata minimi, mutta ei sellaista elämää, jossa viihtyy ja nauttii ja pystyy puhumaan kännykkään ja käymään elokuvissa." [1]

Vierailija

Piia-Noora Kauppi.. olikos tämä se joka jo hyvin nuorena päästi suusta niitä köyhät kyykkyyn -lausuntoja?

Joskus 15+ vuotta sitten.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla