Vierailija

Maanantaifiilis, kesälomaan vielä kuusi viikkoa. En jaksaisi edes kynää pöydältä nostaa.

Haaveillaan hetki. Pomo tulee kohta kysymään, josko haluaisit lähteä loppuviikoksi yksin lomalle rentoutumaan. Mies/äiti/sisko/joku muu hoitaa lapset ja kodin. Sinun pitää vain pakata ja kertoa, minne haluat lähteä.

Minne lähtisit?

Sivut

Kommentit (31)

Vierailija

Pysyisin kotona ettei tartte pakata. Lapsia ei ole muutenkaan elämää häiritsemässä, joten ei niistä tartte päästä lomalla eroonkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Normaalisti lähtisin ihan mihin tahansa eteläiseen Eurooppaan, mutta nyt Helsingissä on paljon parempi (tai yhtä hyvä) sää tällä viikolla kuin esim. Barcelonassa, Nizzassa tai Roomassa. Pitäisi siis lähteä pois Euroopasta ja lentoihin menisi turhaan aikaa.. 

Hmm. Lähtisin ehkä säästä huolimatta vaikkapa Alpeille nauttimaan hiking-reissusta.

Vierailija

En minnekään. Tilillä on rahaa vain normimenoihin seuraavaan palkkapäivään asti. Ja Visalaskua en loman takia aio tehdä. Olen liian tyytyväinen arkeeni ja työhöni, jotta viitsisin minnekään yksin lähteä. Antaisin tilaisuuden sellaiselle, joka on minua enemmän loman tarpeessa.

Vierailija

Katsoisin kohteen, jossa on ihan varmasti loppuviikoksi luvattu +30 ja aurinkoista, siellä olisi tällaisen valkoisen 36-vuotiaan naisen turvallista matkustaa yksin ja lähtisin sinne.

Oletan siis, että pomo maksaa matkan!! Muuten pysyisin kotona.

Vierailija

voisihan sitä lähteä, jos pomo maksaa matkan. jos pomo lähtisi yhtä matkaa ja majoittuisi samassa hotellihuoneessa, niin en lähtisi.

Vierailija

Menisin joka päivä  lähimpään metsään. Ottaisin kameran mukaan ja kuvaisin luontoa. Istuisin kannonnokalla ja söisin eväitäni. En katsoisi älypuhelintani. Sitten muutaman päivän kuluttua onkin jo ihanaa palata ihmisten ilmoille. Illalla voi vielä katsoa niitä kuvia ruudulta.

Vierailija

No jos rahasta ei lis pulaa niin New Yorkiin tai sitten vaan Marbellaan. Mutta kun rahasta on pulaa niin vaikka mökille. Ahh. Ihana oiski päästä mökille. Ilman lapsia. Mun nuorin lapsi on tosin vasta 6 viikkoa vanha niin vaikea samaistua tähän kuvitelmaan.

Vierailija

Joko vr myy niitä kesämatkalippuja? Ostaisin sellaisen sarjalipun ja kävisin sukulaisilla ja kavereilla ympäri suomea. Kattelisin maisemia ja fiilistelisin suomen kesää. Ehkä jopa teltta matkaan ja nukkuisin metsässä tarpeen tullen.

Jostain syystä nautin kiertolaisen leikkimistä. Mitä pienemmällä budjetilla pärjää, niin sen parempi!

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla