Akvaariofani

Haluaisin ottaa sinne 4 helmirihmakalaa (1 uroksen, 3 naarasta), 50 kiilakylkeä, 50 mustaneontetraa, palettikalapariskunnan, 12 kuparimonnista, 12 piikkisilmää, 1 levänuoliaisen, 6 leväbarbia, 10 keltabarbia ja 4 partamonnia. Riittääkö 500 litran akvaario? Minulla on ollut ennenkin kaloja mutta siitä on sen verran pitkä aika etten enää oikein osaa arvioida kalojen tilantarvetta.

Kommentit (3)

Vierailija

500 l  kuulostaa hyvältä. Barbit voivat ahtaammassa altaassa muuten innostua helmisten evien syömiseen. Pohjalla vaikuttaa olevan vilskettä jos on sekä kuparimonneja että piikkisilmiä että partamonneja. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

En osaa äkkiseltään sanoa mutta googlettamalla kalalajit löydät jokaiselle lajille minimi litrat, olethan tarkistanut että kaikki kalat sopivat samoihin vesiarvoihin? Lisäksi esim. Partamonnit ovat reviirikaloja joten tarvitsevat tarpeeksi suuren tilan jakaakseen reviirit, jos on muita pohjalla eläviä reviirikaloja niin tilan tulee olla vielä suurempi. Perjaatteessa noin isoilla kalamäärillä tilan voi laskea litra per sentti, esim. viiden sentin kala vaatii viisi litraa mutta reviirit tuovat oman ongelmansa tuohonkin asiaan

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla