Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kun nämä sivut on suunniteltu niin, että kännykällä selatessa sormen alle ehtiikin aina mainos kun yrittää klikata jotain otsikkoa tai vastaavaa. Niin mietin että joutuuko mainostajat maksamaan myös kaikista "turhista" pikaklikkauksista ja jos joutuvat niin tietävätkö että suurin osa on sellaisia? Itse ainakin klikkaam saman tien vaan takaisin ennen kuin sivu ehtii kunnolla edes latautua, eli ei minusta kyllä mitään hyötyä mainostajalle ole. Ärsytysreaktio korkeintaan tulee.

  • ylös 10
  • alas 0

Kommentit (4)

Vierailija

En tiedä, mutta mistään pakkotuputetuista mainoksista en osta koskaan mitään.

Periaatteesta.

Sinkkumies

Vierailija

Minä pistän välillä botin klikkailemaan mainoksia kaverin blogista, kun se saa niistä jotain korvauksia. Kyllä ainakin se saa jokaisesta klikkauksesta rahan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Joo jos näet jonkun inhottavan mainoksen, klikkailet sitä jatkuvasti ja ajat firman konkurssiin.

Vierailija

Riippuu. Yleensä Suomessa klikkauksilla ei ole väliä, vaan ostetaan kerralla jokin tietty määrä mainosnäyttöjä palveluntarjoajalta. Esimerkiksi yritys x ostaa vauva.filtä 200 000 mainosnäyttöä. Riittää, että näytöt ilmestyvät ruudullesi, klikkaukset eivät vaikuta hintaan. Tietenkin vauva.fi haluaa, että klikkaamme mainoksia, sillä yritys x:lle menee raportti klikkauksista ja mitä suurempi luku -> sitä todennäköisemmin yritys x ostaa vauva.filtä mainosnäyttöjä. Ymmärsitkö? :-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla