Vierailija

Otetaan vahvemmat kaljat myyntiin kauppoihin ja annetaan baarien myydä juomaa ulos ja höllennetään kaikkia rajoitteita jotta viinaanmenevä kansa voi kännätä entistä halvemmin ja helpommin. Kuitenkin sähkötupakointi, jolla moni tupakoija on päässyt tupakan myrkyistä eroon, teilataan kamalaksi myrkkytuotteeksi ja sitä rajoitetaan nostamalla hinnat pilviin jolloin on jo helpompaa polttaa norttia ja tuhota elimistöään nopeammin.

Mikä logiikka kannustaa alkoholinkäyttöön mutta vaikeuttaa sähkötupakan käyttöä? Vai onko taustalla aie yrittää kannustaa sittenkin vain edelleen normaaliin tupakointiin?

Alkoholia ja tupakkaa verottamalla ja rajoittamalla säästetään pitkä penni tulevaisuudessa, samoin kuin säästettäisiin sähkötupakan vapaalla myynnillä myös ulkomailta ostettaessa. Tupakan myrkkymäärät ovat tuhatkertaisia sähkötupakkaan verrattuna, josta voidaan vertää johtopäätöksiä myös aiheutuvien seurausten määristä.

Hallitus haluaa entistä huonovointisempaa ja sairaampaa suomea. Tämä alkoholin ja sähkötupakan käsittely vahvisti asian.

  • ylös 4
  • alas 0

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla