Vierailija

Meillä on juhlat tulossa ja melko hintavalta tuntuu vaikka vierasmääräkin on vain kolmisenkymmentä. Meillä ei kotona juhlia voi edes pitää, joten kustannuksia nostaa jo paikkavuokrakin. Onneksi sentään ruoka saadaan samasta paikasta niin ei tarvitse alkaa erikseen pitopalvelun kanssa pelaamaan... Ja miljöö toki on aivan ihana eikä mikään ravintolan kabinetti. Toki nämä ovat ainutlaatuisia tilaisuuksia ja tytär itsekin totesi, että nämä ovat todennäköisesti ainoat hänen juhlansa ennen häitä joskus sitten hamassa tulevaisuudessa. Rippijuhliakaan ei ole ollut ja vanhojen tansseihin ei osallistunut, joten ei silloinkaan saanut sitä "prinsessapäivää".

Haluaisinkin kokemuksia teidän muiden järjestämistä juhlista... Onko jotain yleisiä vinkkejä, joita ei välttämättä tajua ottaa huomioon? Paljonko teidän juhlanne ovat kustantaneet?

  • ylös 2
  • alas 3

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Noin 2000€ on ok hinta.

Mäkkärissäkö meinasitte ylppäreitä viettää? 😂

Vierailija

Kotijuhlat. Max 1000€, pitää sisällään jo nuoren vaatteetkin. Noin 30 vierasta .

Vierailija

Meille tulee vain muutama vieras, joten ei tule kalliiksi. Mitä olisin valmis maksamaan? Mistä? Ruuista? Vaatteista? Tarjoilu tule maksamaan ehkä 100-200e , vaatteisiin menee ehkä saman verran tai sitten vähemmän jos en osta itselleni mitään uutta. 

Vierailija

Kyllä siihen tonneroinen näyttäisi menevän, laskujeni mukaan. Mutta meillä juhlat järjestetään kotona. Eka päivänä tulee sukulaiset, n. 25-30 vierasta, heille tarjotaan ruoka + kahvit. Toka päivänä saa tulla ketkä haluavat, täällä maalla ainakin lähimmät ja tutuimmat naapurit piipahtavat, arvelisin että parikymmentä vierasta, heille tietysti kahvit. Teen kaiken itse, ylioppilas itse ja sisarukset auttavat. Kallein hankinta olisi ollut varmasti ylioppilaan puku ja kengät, mutta ne ostettiin jo aiemmin toista tilaisuutta varten, joten sitä en laske mukaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla