Vierailija

Kaikki hehkuttaa niistä, mutta voiko niitä syödä ihan vain sellaisenaan vai kuuluuko liottaa, paistaa tai jotain?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Vierailija

Mä teen niistä vhh hilloa. Marjoja ja chian siemeniä, sukrinia maun mukaan. Niitä laitan myös siemennäkkäriin ja viherpirtelöön.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Teen niistä "vanukasta", jonka syön hedelmien kanssa välipalaksi. Sekoita kookos- tai mantelimaitoon pieni määrä siemeniä ja sekoita hyvin (tarttuvat toisiinsa nopeasti kiinni, eli sekoita heti!). Anna seisoa muutama tunti välillä hyvin sekoittaen. Makeuta esim. hunajalla, jos tuntuu sitä kaipaavan. Mausta makusi mukaan vaniljalla tai mitä haluatkaan käyttää. Säilyy hyvin jääkaapissa.

Jos syöt sellaisenaan, muista juoda samalla, koska turpoavat paljon.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla