Kommentit (13)

kade

Meillä aikoinaan naapuri laittoi lapsen edellä rinkuttamaan ovikelloa, ja sitten tuli itse perässä. Kun oli niin kateellinen sitä jatkui monta vuotta ja koko kylä sai tietää toisen asiat .

kade

Oma äitini tuli katsomaan meidän hienoa kotia ruukki alueelle niin hän oli sitä mieltä että en tule tänne korpee enään ja kuulutti muille samaa. Niikuin me passattiin ja oltiin kilttejä. Onko äidin kateus niin kova tyttärelle?

Vierailija

Nykytoimittajien "ammattitaitoon" kuuluu näköjään juttuaiheiden poimiminen keskusteluista ja niiden tiivistäminen. Tämä ei mielestäni ole oikein, vaikka vapaaehtoisestihan täällä viestejä kirjoitetaan. Keksikääpä toimittajat ihan itse juttuaiheenne, siitähän teille maksetaankin.

Vierailija

Ohareiden tekijä kuului aikoinaan.

Perheellä oli kaikki mahdolliset allergiat mitä 20v sitten oli olemassa (kun ei vielä ollut kunnolla hyla- tai gluteenittomia tuotteita). Saattoi olla että 10 hengen tarjoiluihin meni 150 mk ja heidän ruokiinsa 100mk  lisää mikä oli tosi iso raha silloin. Sitten tuntia ennen päivällisten alkua kuulimme toisilta kavereilta että eivät ole tulossa! Kun soitin emäntä vaan totesi että hups, unohdin ilmoittaa. Vitutti todella kun kalliit ruuat jäi syömättä. Näin kävi 2x, kolmatta ei enää tullut. Moikkaan kun tapaamme mutta en halua olla tekemisissä.

Sama perhe kävi joka kesä yhteisten ystäviemme mökillä; 3 päivää venyi aina viikoksi. Toivat kyllä jotain pientä + 1 viinipullon mukanaan mutta jos jotain oli jäänyt syömättä ottivat sen mukaan poislähtiessään! Siis vaikka 1/2 viinipullon!! Mitä idiootteja, eikä edes köyhiä vaan ystäväpiirimme rikkaimmat.

Vierailija

Veikkaan ettei kukaan tunnista itseään noista. Yritin oikein pinnistellä, että voisinko olla joku esimerkeistä, mutta ei.
Ja minustakin se viimeinen esimerkki oli väkisin väännetty, kyllä on oikeus lapsella loukkaantua jos joku aikuinen murjaisee vittuilevan vitsin.

Vierailija

No mulla on sellanen tapa kun menen kyläilemään, että vedän shortsit nilkkoihin ja pyllistelen talonväelle rasvatulla persereijällä. Voisi sanoa, että olen moukka.

Vierailija

En tunnista itseäni mutta ehkä tuo joka jää kylään liian pitkäksi aikaa sopii välillä minuun. Yöksi en jää mutta joskus vierailu venähtää muutamaksi tunniksi.

Vierailija

Me ollaan hiljalleen poistamassa yhtä paria kavereistamme. Vierailevat loputtoman pitkään, jos joskus ollaan uskallettu kutsua. Viimeksi kertoivat nauraen, että olivat menneet kylään kello 10 ja lähteneet kello 19. Meitä ei naurattanut.

Mies on lisäksi yhden asian intohimoinen harrastaja. Kaksi-kolme tuntia hurahtaa, kun hän asettautuu luennoimaan aiheestaan. Aihe ei kiinnosta, yritä nyt siinä olla pirteän ja kiinnostuneen näköinen!

Lisäksi mies on sekä kuiva kuin puupölkky, totaalisen huumorintajuton. Päivän asioista ei ole ollenkaan kiinnostunut. Keskustelua ei saa aikaiseksi mistään muusta kuin hänen omasta harrastuksestaan ja sehän menee sitten kuunteluksi. Mies rakastaa omaa ääntään ja haluaa olla keskipisteenä.

Vaimo on kiltti ja alistettu. 

Raskas pariskunta!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat