Unohda tämä ohje: ensin vuosi yritystä, sitten lapsettomuustutkimuksiin

Kuva: 123rf

Verikoe auttaa arvioimaan hedelmällisyyttä. Jo kolmekymppisen voi olla hyvä tietää, onko vauvahaaveisiin aikaa paljon vai vähän.Lue koko juttu

Kommentit (3)

Minä vaan

Amh-arvo vaihtelee kuukaudesta toiseen, vaikka suomalaset lääkärit toista väittävätkin. Amh-arvo saattaa korreloida kehon puuttellista d-vitamiiniarvoa. Amh nostattavia tekijöitä ovat myös dhea ja q10.  Itselläni matalahko amh-arvo, jonka johdosta olen etsinyt tietoa ulkomaisilta sivustoilta. Olen törmännyt tarinoihin joissa alhaisillakin amh-arvoilla on raskauduttu. Alhaisista amh-arvoista johtuen ei kannatta luopua tulla "luomusti" raskaaksi! :)

Nainen78

Sama juttu täälä. Sängyssä tuhisee 10kuinen vaikka lääkäri tuon arvon mitattuaan sanoi että.tuskin koskaan enää luomusti raskaudun!
Pari kk tuon sanomisesta plussasin. Toivoa on. Aina. <3

Vierailija

Millaiset amh-arvot minulla on, kun olen aina tullut raskaaksi ekasta yrittämästä ja yhtään keskenmenoa ei ole ollut? Eikö tuo arvo kerro jäljellä olevien munasolujen määrästä? Vaikka arvo olisikin hyvä, niin silti munasolut voivat olla muuten piloilla, esimerkiksi vanhentuneita, jolloin tulee herkästi kromosomipoikkeavuuksia ja keskenmenoja, jos raskaus ylipäätänsä alkaa? Vieläköhän soluni toimisivat?

40 v ja nuorimmainen 1 v

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat