Kommentit (4)

Sirkka

Lämmin osanottoni Maria. Lohduttaisiko Sinua ajatus, että tunnemuisti on ikuinen. Pieni poikasi tulee muistamaan sen tunnelman, mikä oli vaarin läheisyydessä. Kirjoittamasi perusteella poikasi on myötäelävä ja rakastava ja sen hän oppii Sinulta ja ympäristöltään. Tärkeä ominaisuus ihmiseltä.

Muistoja vain

Osanotto suruusi.Omat lapseni eivät nähneet äitiäni ja isäni nukkui pois nuorimman ollessa vajaan vuoden.Olen onnellinen, että edes isäni ehti nähdä lapseni.Kerron vanhemmistani silloin tällöin, mutta suurimman oppini siirrän lapsilleni auttamalla heitä kasvamaan positiivisiksi ja vahvoiksi aikuisiksi.Kummatkin taidot opin vanhemmiltani.

Vierailija

Olen samassa tilanteessa kanssasi. Isäni kuoli viikko sitten joten tiedän ja ymmärrän mitä käyt läpi. Itselläni on sinua vanhemmat lapset, mutta suren myös sitä että lapsilla ja vaarilla ei ollut enempää yhteistä aikaa.
Myös oma isäni oli vakavasti sairas, joten hänen kuolemansa oli odotettavissa mutta ei se surua ja ikävää helpota. Voimia sinulle tähän raskaaseen kevääseen, otan vilpittömästi osaa.

t imo

Jeesuksessa Kristuksessa elää jälleennäkemisen toivo. Hän on tie, totuus ja elämä. Tämä kannattaa kertoa lapsille esimerkiksi tänään kirkossa tai pyhäkoulussa. Voimia ikäväänne.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat