Kommentit (4)

○_○

Ei o todellist. Kuka hullu ottaa juomapullon tai muovipussin mukaa?! Niit saa kaupast jos tarvii. Teinit pystyy kyl huolehtii itestää. Ei siin muovipussit auta.

Vierailija

Aika monikin kuljettaa vesipulloa mukanaan, oli se sitten kaupasta ostettu tai kotoa otettu. Muovipussia en raahaa mukana, mutta ei se toisaalta paljon paina tai vie tilaa. Teinien kyvystä huolehtia itsestään on muitakin näkemyksiä, kuin omasi – jopa perusteltuja. 

Vierailija

Ärsyttää tälläiset typerät ohjeistukset ja lässytykset niinkuin tuossa edelläkin olevassa jutussa"Miksi esiteini raivoaa" Tuon ikäinen ei ole mikään esiteini vaan lapsi ja raivoaminen ei saisi olla motenkään sallittua( kiukutella toki saa ja pitääkin 😉) ja tässä nämä " ohjeet" kun tuon ikäisen lapsen " nuoren" ei pidä lähteä minnekään , yhtään minnekkään vielä noin että tarvitsisi tuollaisia selviytymis neuvoja. Kotona ja lähiympäristössä sitä kuuluu pysyä 😣. Niin minun nyt reilu parikymppiset lapseni tekivät ja ovat nyt siis vastuullisia, kunnollisia ja työssäkäyviä ihmisiä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat