Vierailija

Onko rikastunut omalla työllä vai jollain muulla tavalla?

  • ylös 1
  • alas 0

Sivut

Kommentit (51)

Vierailija

Aloitti tyhjentämällä viemäreitä, nyt tosin istuu hulpeassa konttorissaan kymmeniä miljoonia kontollaan. Hienoa, että on menestyviä yrittäjiä!

  • ylös 12
  • alas 0
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mä tunnen yhtä kautta miljardöörin, en viitsi kertoa miksi on rikas, koska siitä tietää kuka se on.

Mutta tavallaan omalla työllä, tavallaan ei.

Täysin oman työnsä kautta rikastunut rikkain, jonka tiedän on insinööri, mutta en kerro minkä alan.

  • ylös 13
  • alas 15
Vierailija

Sijoittaa ja hoitelee kiinteistöjään, muuta ei tee. Kyllä siihenkin näyttää paljon aikaa uppoavan, koska joka asiasta pitää olla hyvin perillä. Tää tyyppi rikastui myymällä nuorena perustamansa firman täsmälleen oikeaan aikaan amerikkalaisille. Tienasi kymmeniä miljoonia dollareita. Ei sitten kuitenkaan osannut olla tekemättä mitään vaan perusti uuden firman, oli vähän aikaa siellä töissä ja pisti sen alkuun, nyt toimii vain hallituksessa ns. bisnesenkelinä ja rahoittajana.

En tunne ketään oikeasti rikasta, mutta veikkaan että parhaiten tienaava on se muusikko, joka keikkailee ulkomailla länsimaisen taidemusiikin parissa. Voi kyllä olla, että siinä ei jää paljonkaan käteen. En yhtään tiedä tuollaisen homman tienestejä.

Vierailija

Ei tee yhtään mitään. Ei ole tehnyt kun ei ole koskaan tarvinnut. Kaikki rahansa on perinyt eli on syntynyt kultalusikka peräreiässä.

Vierailija

Nyt pitäisi vielä tietää, tarkoitetaanko tässä lähisukua ja ystäviä vai laajempaa piiriä. Sitten pitäisi vielä tietää kaikkien varakkuus.

Vierailija

Syntynyt kultis suussaan, olis rahaa millä mällätä, mutta: kuten rikkaat yleensä, säästää edelleen pahan päivän varalle ja haluaa lisää!

Vierailija

Yrittäjiä kaikki.
Jotkut perustaneet itse yrityksensä nuorena ja tahkonneet ison omaisuutensa näin, toiset taas jatkaneet suvun yrityksen hallituksessa ja saaneet oman työnsä tuloksen lisäksi perintöjä.
Jälkimmäisillä ollut huomattava omaisuus jo lapsena.

Vierailija

Peri perintönsä ja elelee nyt sen tuotoilla. Eli on teollisuuskiinteistöjä ja asuntoja, joita vuokraa.

Vierailija

Rikkain tuntemani ihminen oli Jane Erkko. Tunsin hänet melko hyvin harrastukseni vuoksi. Hän istui muutamissa hallituksissa asemansa vuoksi, mutta oli kuitenkin pohjimmiltaan kotirouva.

Tunsin myös Aatoksen, mutta vain pintapuolisesti. Hänen rikkautensa lähdettä ei kai kenenkään tarvitse miettiä.

Molemmat ovat kuolleet lapsettomina, en tiedä mihin omaisuus meni - uskon suomalaisen taitoluistelun elävän edes muutaman huolettoman vuoden Janen ansiosta.

Heidän jälkeensä on mahdotonta sanoa kuka on tuttavapiirin rikkain, koska kuilu on niin mahdotoman laaja. Ei sellaisia rikkauksia lähellekään, ei edes kilometrin päähän  ole kenelläkään tuttavapiirissäni.

Vierailija

Tunnen monia Nokian optiomiljonäärejä. Insinöörejä diplomilla tai ilman.
Elävät sijoituksillaan.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla