Päivi Hamarus: ”Ei riitä, että kiusaaminen saadaan loppumaan”

Kuva: Kristiina Kontoniemi

Kiusatun toipumisessa voi auttaa harrastus, vertaistukiryhmä tai lemmikki, joka kuuntelee muttei arvostele, Päivi Hamarus sanoo.Lue koko juttu

Kommentit (6)

Vierailija

Olipa virkistävää ja mukavaa lukea kiusattua kunnioittavaa ja kiusaamisen vakavuuden ymmärtävää tekstiä. Iso plussa, että teitte haastattelun.
Erityisesti Laura Revon järkyttävien, sadististen aivopierujen jälkeen lämmittää lukea tälläistä näin ex-kiusattuna.
Uskallan väittää, että tehokkaalla jälkihoidolla (tai edes jälkihoidolla, esim. itsehän en saanut yhtikäs mitään, toisin kuin kiusaajani) säästettäisiin pitkällä aikavälillä miljoona Suomen kassaan.

Ex-kiusattu

Hyvä kirjoitus! Tuosta koulupsygologista ja-kuraattorista tuli mieleen ettei kiusaajiakaan tarvitsisi siirtää eri kouluun jos kiusatun lisäksi kiusaajatkin kävisivät pakkopullana useamman kerran keskustelemassa näiden kanssa ihmissuhteista ihmisten kunnioittamisesta ja omasta olostaan.

ammattikiusaajiakin on

Sosiopaatteja on ihmisistä 1 prosentti.

Sellainenkin voi tehdä lapsia. Sosiopaatti on täysin rajaton, ei kunnioita toisen ihmisen yksityisyyttä tai rajoja.

Joku sellainen voi ajatella, että toisten kiusaaminen tahallisesti metelillä on ainoa järkevä elämänsisältö, jota tekee vuosikausia. Jos ei toteuta omaa juttuaan yksin vaan värvää siihen muita, on kyseessä organisoitu häirintä, joka vaatii vahtimista ja uhrin leimaamista.

http://keskustelu.suomi24.fi/t/4513082/naapurin-kiusaaminen

3

Meidän sisälle kuului naurunremakka pitemmän aikaan ja lopulta kävin katsomassa niin kotipihaamme oltiin äsken ison poikajoukon toimesta kusemassa. Parhaillaan yksi suoritti toimitustaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat