Onks se vajakki?

Ihan turhaa vitsailla.

 • ylös 6
 • alas 0

Kommentit (10)

Vierailija

On aksu tainnut ottaa todesta kaikki (nyt jo edesmenneen) uransa aikana kuulemansa kehut. Lopputuloksena on sitten tällainen tilanne jossa keskinkertaisin älynlahjoin varustettu sankari luulee olevansa niin teräväpäinen että voi vedättää muuta maailmaa, tai ainakin Suomea. Huonostihan siinä käy, juippi vaan kaivaa itselleen koko ajan syvempää kuoppaa.

 • ylös 25
 • alas 0
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kieltämättä aika tehokkaasti on saanut vedettyä huomion pois rikoksistaan, nyt kaikki ihmettelevät Axlin mielentilaa. Yrittääköhän vedota syyntakeettomuuteen?

Vierailija

Ensin itse lähettää lehteen sähköpostia ja sitten jälleen kerran uhriutuu kun ehti siitä viestistä kirjoittaa. Hän on ajojahdin uhri. Juupa juu, olis nyt hetken ihan hiljaa niin media ei jahtaisi.

 • ylös 19
 • alas 0
Vierailija

Tääkin oli varmaan suurimmalta osalta painunut unholaan ilman tuota Tervor-sotkua. Nyt sen oikeesti kannattais olla vaan ihan hiljaa eikä lyödä lisää vettä myllyyn.

Ilmeisesti ei pysty olemaan poissa julkisuudesta?

 • ylös 14
 • alas 0
Vierailija

Vaikka someraivo on kovaa, niin muisti on melkoisen lyhyt, eli hiljaa oleminen olisi paras vaihtoehto. Viihdeuran saa kyllä unohtaa pitkäksi aikaa ja nyt tekee jo pahaa jälkeä yritykselleenkin, mitä olisi hyvin voinut jatkaa ennen "Trevor"-sekoilua. Kuka oikeasti haluaisi noin epämääräisen puljun asiakkaaksi? 

 • ylös 13
 • alas 2
Vierailija

Minä uskon Trevor Byroniin,
mediayhteyksistä vastaavaan,
Jook Jointin kadonneeseen työntekijään,
ja uskon Peteriin,
ulkopuoliseen mentoriin,
mahtavaan energiaan,
joka otti suojaansa,
toimi salanimellä,
joka opetti kaiken mediamaailmasta,
joka kärsi MTV:n aikana,
ajojahdattiin,
kuoli ja haudattiin,
astui alas tuonelaan,
sai sittenkin kuuluviin tarinansa,
tuli tutuksi mediassa,
istuu Axlin, kolleegansa, oikealla puolella ja on
sieltä tuleva kertomaan totuuden ja vain totuuden.
Ja Axliin, Jook Jointiin, aktiivisuusrannekkeisiin,
videovalvontaan, itsensä suojeluun,
ja iankaikkisiin tiedostoihin.

 • ylös 13
 • alas 0
Vierailija

Mulle tulee tästä kaikesta mieleen eräs tuttu, joka kuvitteli olevansa kaiken yläpuolella - sanoisin että oli ainakin narsisti, ellei enemmänkin. Hänelläkin oli oma yritys ja sen yrityksen sivuilla oli keksittyjä yhteyshenkilöitä (luodakseen illuusion jostain suuresta ja menestyvästä yrityksestä). Hänellä oli tapana kiistää kaikki virheensä ja valheensa viimeiseen asti, ja niitä riitti sillä hän ajautui ongelmiin asiakkaiden kanssa kaikenlaisista huijauksista. Vaikka hänen huijauksensa olivat kaikkien tiedossa, tämä tyyppi vain jatkoi valehtelua ja tosiasioiden kiistämistä. Tuntui ettei hän kyennyt tuntemään minkäänlaista häpeää, mitään muuta selitystä en hänen toiminnalleen keksinyt. Tuntui että hän piti muita ihmisiä täysin aivottomina ja arvostelukyvyttöminä, vaikka itse oli se, joka liiteli aivan omissa korkeuksissaan (negatiivisessa mielessä).

Voi olla että Peter ja Trevor ovat oikeita henkilöitä (hieman epäilen), mutta jotenkin tämä nyt haiskahtaa narsistin hourailuilta. Normaali ihminen olisi tästä jupakasta niin nolona, ettei kehtaisi sanoa enää mitään vamaan ikinä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla